Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja teki poikkeuksellisen ratkaisun – Haki asepalveluksensa lykkäykseen apua poliitikoilta

Cameron Kinley amerikkalainen jalkapallo

Kulmapuolustajana pelaava Cameron Kinley valmistui keväällä US Naval Academystä ja osana koulutusta opiskelijoille kuuluu myös aktiivipalvelukseen osallistuminen valmistumisensa jälkeen. Nyt mies pelkää, että aktiivipalvelus pilaa hänen NFL-uransa.

Yhdysvaltalaista 22-vuotiasta Cameron Kinleytä ei ole koskaan varattu NFL:ään, mutta mies teki sopimuksen Tampa Bay Buccaneersin kanssa vapaana agenttina. Hän myös osallistui joukkueen tulokkaiden leirille. Laivastoakatemiassa Kinley toimi jalkapallojoukkueen kapteenina sekä koko 1800 hengen kadettikurssin vanhimpana. Kinleyn pääaine oli valtiotiede.

Kinley harmitteli ESPN:n haastattelussa tilannetta.

– Moni luokkatoverini tuli luokseni kysymään kokemuksistani Tampassa ja siitä, olenko innoissani päästessäni sinne. Oli vaikeaa pitää hymy kasvoillani, kun tiesin, etten pysty menemään takaisin Tampaan. Oli vaikeaa nousta lavalle ja antaa puhe, se oli rankkaa ja vaati paljon voimaa. Tämä on ollut rankkaa, niin henkisesti kuin tunteellisestikin.

Muitakin NFL-pelaajia on kulkenut samaa polkua ja Kinleykin myöntää, että se on pyörinyt mielessä. Samalla kuitenkin aktiivipalveluksen realiteetit ovat hänellä hyvin tiedossa.

– On hankalaa lukea sosiaalisen median kommentteja ja näen aina siellä sellaisia kommentteja kuin “Mene palvelukseen kahdeksi vuodeksi. Tiedät, että David Robinson ja Roger Staubach tekivät sen. Palvele kaksi vuotta ja palaa takaisin”. Samalla ajattelen, että se on ok, mutta samaan aikaan tiedän, etten tule vain lepäilemään noina kahtena vuotena.

– Tulen olemaan palveluksessa oleva upseeri Yhdysvaltain laivaston informaatiosodankäynnin yksikössä. Minulla on velvollisuuksia. Se ei ole mahdotonta, mutta että olisin sama pelaaja kahden vuoden päästä kuin olisin tänään, se ei tulisi olemaan helppoa, Kinley totesi.

Kinsley on hakenut lykkäystä suoraan laivastoministeri Thomas W. Harkerilta, joka kieltäytyi viemästä asiaa eteenpäin puolustusministerille. Hän on myös hakenut apua Tennesseen senaattorilta Marsha Blackburnilta, jolle Kinley lähetti kirjeen ja varapresidentti Kamala Harrisilta.

Harkerin edustaja, kapteeni Jereal Dorsey, on tiukalla linjalla Kinleyn tapauksessa.

– Naval Academyyn pääseminen on laaja ja kilpailullinen prosessi. Naval Academyn tehtävänä on kehittää nuoria miehiä ja naisia toimimaan Yhdysvaltain laivaston ja merijalkaväen upseereina. Kun opiskelijat ottavat opiskelupaikan vastaan ja suorittavat opintojaan tässä ohjelmassa, heillä on ymmärrys ja hyväksyntä siitä, että he tulevat toimimaan aktiivipalveluksessa valmistumisen jälkeen.

– Jokainen merikadetti sitoutuu samoihin ehtoihin ja kaikilla on sama velvollisuus palvelukseen. Poikkeukset tähän palvelusvelvollisuuteen ovat olleet erittäin harvinaisia, Dorsey latoi faktoja tilanteesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut