Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Antti Vikström nappasi olympiapaikan jousiammunnassa

jousiammunta

Suomen huippujousiampujiin kuuluva Antti Vikström ampui tiensä Tokion kesäolympialaisiin Ranskan Pariisissa järjestetyssä olympiakarsintakilpailussa. Saavutus tuli viime hetkellä, sillä kyseisessä kilpailussa jaettiin viimeiset jousiammunnan edustuspaikat Tokioon.

Oulaisten Sulkaa edustava Antti Vikström on tähtäinjousen hallitseva Suomen mestari.  Vikström oli sijoituskierroksilla 19:s, mutta hän otti pudotusotteluissa neljä voittoa, joista kaksi uusinnan kautta, ja selvitti tiensä puolivälieriin.

Puolivälieräpaikka varmistui maapaikan, sillä Pariisissa oli jaossa seitsemän olympiapaikkaa miehille ja viisi naisille. Kun kahdeksan joukkoon selviytyi kaksi ukrainalaista, Vikströmin paikka varmistui maakohtaisen maksimin kautta, sillä kukin maa voi lähettää jousiammuntaan vain yhden ampujan.

Vikström kommentoi tilannettaan vähäsanaisest Suomen Jousiampujainliiton julkaisemalla videolla.

– Erittäin hyvältä tuntuu, mies iloitsi.

Vikström on jousiammuntaperheestä. Hänen isänsä Pentti Vikström sijoittui Soulin olympialaisten jousiammuntakilpailussa seitsemänneksi vuonna 1988. Myös äiti Marjo Vikström oli omalla urallaan Suomen parhaimpia jousiampujia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut