Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL-konkari Cole Beasley uhkaa lopettaa uransa, koska ei halua koronan määräilevän tekemisiään

Cole Beasley Buffalo Bills

NFL:ssä jo yhdeksän kauden ajan pelannut Buffalo Billsin laitahyökkääjä Cole Beasley on järisyttänyt urheilumaailmaa ilmoittamalla aikovansa lopettaa ammattilaisuransa. Syyksi Beasley kertoo koronan ja sen, että haluaa elää niin kuin itse tahtoo.

32-vuotias Cole Beasley on tehnyt pitkän ja komean uran NFL:ssä. Mies on pelannut urallaan Dallas Cowboysissa ja Buffalo Billsissä. Mies on tehnyt myös musiikkia vuodesta 2017 alkaen.

Nyt Beasley ilmoitti Twitter-tilillään, että ei halua koronan enää määräilevän itseään.

– En aio ottaa lääkkeitä sellaista jalkaa varten, joka ei ole murtunut. Mieluummin otan riskin koronavirustaudin kanssa ja rakennan immuniteettini sitä kautta. Syön paremmin. Juon vettä. Kuntoilen ja teen, mitä mielestäni on tarpeen tehdä ollakseen terve yksilö. Voin kuolla koronaviruksen takia, mutta mieluummin kuolen oikeasti eläen, mies uhosi.

NFL:n tulevalle kaudelle päivitetyt protokollat mahdollistavat pelaamisen myös rokottamattomana. Rokottamattomat pelaajat joutuvat kuitenkin noudattamaan huomattavasti tiukempia sääntöjä. Rokottamattomat pelaajat ja muut joukkueiden jäsenet joutuvat testatuiksi päivittäin, pitämään maskeja ja pysymään karanteenissa altistumisten jälkeen.

Heidän täytyy myös pitää turvavälejä joukkueiden tiloissa, eivätkä he saa ruokailla muiden joukkueen jäsenten kanssa. Vierasotteluissa he eivät saa poistua joukkueen hotellilta. Niille joukkueille, joilla jäsenten rokotusprosentti nousee yli 85:n, rajoitukset ja määräykset ovat lievempiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut