Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Nuori baseball-syöttäjä kuoli rutiinileikkauksessa

baseball
AOP

20-vuotias Sang Ho Baek pelasi George Mason Universityssä toista kauttaan syöttäjänä. Sangin kättä operoitiin harjoituskaudella kyynärvarren sivusiteiden uudelleenrakennusleikkauksella, tunnetaan myös nimellä Tommy John -leikkaus, ja mies menehtyi leikkauskomplikaatioihin.

Sang Ho Baek pelasi tulokaskaudellaan George Mason Universityssä yliopistosarjassa seitsemän ottelua. Sangille suoritettu leikkaus on baseball-pelaajille hyvin tavallinen, joten kuolema tuli järkytyksenä kaikille.

– Sang oli uskomaton joukkuekaveri, jota kaikki Masonin baseballin parissa toimivat rakastivat. Häntä tullaan kaipaamaan ja vaalimaan ikuisesti sydämissämme. Juuri nyt ajatuksemme ovat Sangin perheen mukana tämän uskomattoman vaikean ajan aikana, yliopiston baseball-valmentaja Bill Brown suri yliopiston tiedotteessa.

Yliopiston varapuheen- ja urheilujohtaja Brad Edwards yhtyi Brownin osanottoon.

– Kun saimme kuulla Sangin perheeltä hänen menehtymisestään, sydämemme särkyi ja välitämme syvimmät osanottomme hänen perheelleen ja ystävilleen. Sang edusti kaikkea sitä, mitä opiskelijaurheilijoilta kaivataan. Hän oli loistava opiskelija, omistautunut joukkuekaveri ja monien ihmisten ystävä.

– Olemme sitoutuneet antamaan tukea ja resursseja Sangin joukkuekaverille ja kaikille heille Mason-perheessä, jotka häntä rakastivat.

Sangin joukkuekaveri Scott Morgan perusti GoFundMe-joukkorahoitussivustolle varainkeruukampanjan Sangin muistoksi. Se oli kerännyt lauantaihin mennessä yli 17700 dollaria rahaa.

Edit 16.27: Täsmennettiin otsikkoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut