Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Sportti.com: Tokion olympialaisissa jo ensimmäinen koronatapaus

Uganda nyrkkeily
AOP

Tokion kesäolympialaiset ovat olleet vastatuulessa useaan otteeseen korona-epidemian vuoksi. Kisajärjestäjät ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat kehittäneet erilaisia koronantorjuntakeinoja, mutta nyt korona on päässyt jo kisakylään.

Ugandan olympiajoukkueen jäsen antoi positiivisen näytteen koronasta kisakylässä tehdyssä testissä. Koko Ugandan yhdeksänhenkinen joukkue oli rokotettu ja testattu negatiivisiksi Ugandassa ennen Japaniin lähtöä. Joukkue testattiin myös sen saapuessa Tokioon.

Yhden henkilön kohdalla todettiin tartunta ja hän joutui välittömästi karanteeniin. Muu ryhmä jatkoi kohti Osakaa, jossa he aloittavat valmistautumisen kohti kisoja. Joukkueeseen kuuluu nyrkkeilijöitä, valmentajia ja toimitsijoita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit