Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Valtteri Bottas kritisoi kovin sanankääntein Mercedeksen kisataktiikkaa

Valtteri Bottas Max Verstappen Ranskan GP
AOP

Valtteri Bottas sijoittui F1:n Ranskan GP:ssä neljänneksi ja sekä sijoitus että Mercedeksen valitsema rengastaktiikka kismittivät Bottasta kisan jälkeen.

Valtteri Bottas moitti Mercedeksen asettamaa kisataktiikkaa Sky Sportsin haastattelussa.

– Mielestäni kahden pysähdyksen taktiikka olisi ollut voittava. Se on tietysti helppo sanoa näin jälkikäteen, mutta niin se vain nyt oli. Tiimi oli mielestäni liian keskittynyt siihen, että yhden pysähdyksen taktiikka olisi se paras, mutta eihän se ollut. Minulla ei ollut renkaita jäljellä enää ollenkaan viimeisen kymmenen kierroksen aikana ja yritin vain tuoda auton maaliin. Eihän tuo nyt kivaa ollut ollenkaan, Bottas manasi.

Entinen suomalainen F1-kuski Nico Rosberg sen sijaan jakoi moitteita Sky Sportsilla Bottaksen omalle ajamiselle.

– Valtteri teki surkeaa työtä puolustaessaan Max Verstappenia vastaan, koska hän teki tarpeettoman puolustusliikkeen, jarrutti aivan liian myöhään ja ajoi mutkan pitkäksi. Maxilla oli helppo työ ohittaa hänet. Ehkä hän olisi päässyt ohi muutenkin, mutta olisi häneltä pitänyt viedä kierrosaikaa vähän enemmän pois. Se ei ollut kovinkaan hyvä tapa puolustautua ja sen olisi voinut tehdä paljon fiksummin, Rosberg kommentoi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1