Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Carl Nassib tuli ensimmäisenä NFL-aktiivipelaajana kaapista ulos

Carl Nassib Las Vegas Raiders
AOP

Homoseksuaalisuus on monessa urheilulajissa ja -sarjassa vielä tabu, josta ei juuri puhuta. Vielä harvempi urheilija tai lajien parissa toimiva uskaltaa tulla julkisesti kaapista ulos. Nyt NFL-pelaaja Carl Nassib liittyi harvalukuisten rohkelikkojen joukkoon ja kertoi homoudestaan Instagram-videossaan.

Las Vegas Raidersissa pelaava ulompi puolustuksen linjamies Carl Nassib kertoo Instagram-videossaan, ettei hae ilmoituksellaan huomiota itselleen.

– Olen melko yksityinen ihminen, joten toivon teidän tietävän, etten todellakaan tee tätä huomion vuoksi, 28-vuotias yhdysvaltalainen kertoo.

Nassib kertoo myös saaneensa rutkasti tukea ja rakastavansa sitä tarjonneita tahoja.

– Minä todellakin rakastan elämääni, enkä voi ymmärtää, miksi minua on siunattu niin paljolla. Olen erityisen kiitollinen siitä, että minulla on ollut niin paljon tukea, kun monilla minua ennen, ja monilla jopa nyt, ei ole ollut, mies iloitsee.

Samalla pelaaja kertoi, että lahjoittaa 100 000 dollaria sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen edustajien itsemurhien ehkäisyä varten perustetulle Trevor Project -järjestölle.

– En tunne kaikkea historiaa urhoollisen lhbtq-yhteisömme taustalla, mutta olen innokas oppimaan ja auttamaan tasa-arvon ja hyväksynnän puolesta käytävän taistelun jatkamisessa, Nassib kertoo Pride-kuukauden hengessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Carl Nassib (@carlnassib) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut