Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: Huyndai-kolmikko odottaa Safari-rallissa hurjaa menoa

Thierry Neville Hyundai
AOP

Hyundain tehdastallin kuskeina toimivat Kenian MM-rallissa Safari-rallissa kokenut kolmikko Ott Tänak, Thierry Neuville ja Dani Sordo. Safari-ralli palaa pitkän tauon jälkeen MM-kisakalenteriin ja harvoilla kuskeilla on minkäänlaista kokemusta siitä. Kuskikolmikko odottaakin tulevaa innolla.

Virolainen Ott Tänak on ensikertalainen Safari-rallissa. Tuleva jännittää miestä jo selvästi.

– Safari-ralli on minullekin uusi ralli ja Afrikassa en ole koskaan käynyt ennen. Odotan kisaa innolla, vaikka luulen, että edessä on pieni seikkailu. Olen nähnyt videoita edellisiltä vuosina. Tämä on ralli, jossa voittaakseen on ensin päästävä maaliin. Se näyttää olevan hyvin villi paikka ja ihan jotain muuta kuin mikään muu ralli kalenterissa. Toivottavasti kaikki sujuu meidän kannalta suotuisasti, Tänak toteaa.

Belgialainen Thierry Neville kertoo kuulleensa hurjia tarinoita menneiden Safari-rallien konkareilta.

– Uskon, että kaikki ovat innoissaan Safari-rallin paluusta. Olen kuullut vanhemmilta kuskeilta tarinoita, jotka ovat ajaneet täällä aiemmin. He ovat kertoneet niiden aikojen seikkailuista. Nyt haaste on hieman erilainen, koska laji on kehittynyt. En tiedä, mikä meitä odottaa, mutta toivon palaavani kotiin ison pystin kanssa. On hauskaa nähdä seeproja, elefantteja ja kirahveja, Neville riemuitsee.

Espanjalainen Dani Sordo on samoilla linjoilla kuskikollegoidensa kanssa.

– Kenia on uusi haaste, mutta varmasti uskomaton seikkailu. Safari-ralli on ihan omanlaisensa. Se on kisa, jossa me emme ole aiemmin kisanneet. Pätkien profiilit vaikuttavat hyviltä. Tykkään ajaa tällaisissa oloissa. Se on varmasti edelleen kova kisa autoille. Toivomme hyvää tulosta tiimille, jotka ovat tehneet tauotta töitä, Sordo aprikoi.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli