Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Tokion olympialaisiin pääsee rajoitettu määrä katsojia katsomoihin – Huutaminen kielletty

Seiko Hashimoto Tokion olympialaiset
AOP

Tokion kesäolympialaiset ovat kärvistelleet pitkään sen dilemman kanssa, että päästetäänkö areenoille lainkaan katsojia. Ensin kisoihin päätettiin päästää vain japanilaisia katsojia ja nyt on päästy tarkempien ehtojen pariin. Maksimikatsojamäärä on 10000 katsojaa ja muun muassa huutaminen on kielletty katsojilta.

Kisojen avajaisiin ja päättäjäisiin otetaan enimmillään 10000 katsojaa ja muihin tapahtumiin maksimissaan 50 % kyseisen areenan maksimikapasiteetista. Erityissääntöihin kuuluu muun muassa se, että katsojat eivät saa huutaa tai puhua kovaan ääneen katsomossa ja heidän täytyy pitää koko ajan kasvomaskia ollessaan paikan päällä.

Tokion olympialaisten järjestyskomitean puheenjohtaja Seiko Hashimoto puolustaa olympialaisten tiedotteessa katsojien areenoille päästämistä soraäänistä huolimatta.

– Sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla on monia esimerkkejä tapahtumista, joissa on ollut katsojia. Kun ylläpidämme läpikotaisia keinoja ja hallituksen asettamia ehtoja, uskomme voivamme pitää olympialaiset katsojien edessä. Koko maailma on samojen ongelmien edessä ja meidän täytyy työskennellä yhdessä selvitäksemme niistä, Hashimoto alleviivaa.

Järjestäjien lisäksi joukkueiden ja maiden delegaatiot sekä olympialaisten sponsorit lasketaan järjestäjien kategoriaan, joten heitä ei lasketa mukaan maksimikapasiteettiin.

Japanissa on herännyt viime aikoina huolta korona-viruksen leviämisestä olympialaisissa. Vähän aikaa sitten Japanin pääministeri Yoshihide Suga kehotti ihmisiä jäämään kotiin seuraamaan olympialaisia sen sijaan, että tulisivat paikan päälle. Olympialaisissa nähtiin jo ensimmäinen korona-positiivinen testi, kun Ugandan joukkueeseen kuulunut henkilö antoi maanantaina positiivisen näytteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020