Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Venäjän aituritähti Sergei Šubenkov välttyi poikkeuksellisesti doping-pannalta

Sergei Šubenkov aituri Venäjä
AOP

30-vuotias venäläisaituri Sergei Šubenkov on vapautettu häntä uhanneesta doping-pannasta. Šubenkov antoi positiivisen näytteen kilpailun ulkopuolella joulukuussa 2020 ja vannoi syyttömyyttään. Nyt Athletics Integrity Unit AIT on käsitellyt Šubenkovin valituksen ja perunut kilpailukiellon.

Sergei Šubenkov valitti doping-kärystään sillä perusteella, että ei ollut itse käyttänyt käryn aiheuttanutta kiellettyä diureettia, vaan kyseinen lääke oli määrätty hänen kolmekuukautiselle pojalleen. Lääkettä oli joutunut valituksen mukaan aiturin elimistöön perheen keittiössä normaaliarjen yhteydessä.

Athletics Integrity Unit AIU hyväksyi tiedotteensa mukaan venäläisen selityksen perinpohjaisen tutkimuksensa myötä. AIU:n käyttämä kurinpitoyksikkö kutsui tapausta aidosti poikkeukselliseksi.

Šubenkov iloitsi Instagram-tilillään onnellista päätöstä koko sopalle.

– Onneksi kaikki päättyi hienosti. Olen iloinen ja kiitollinen AIU:lle ja Kansainväliselle yleisurheiluliitolle WA:lle siitä, että ne ovat tutkimaan ja selvittämään tämän tapauksen kunnollisesti, venäläinen iloitsi.

Päätös mahdollistaa Šubenkovin osallistumisen Tokion kesäolympialaisiin neutraalin lipun alla muiden venäläisurheilijoiden tapaan. Venäjä on edelleen kilpailukiellon alla maan saamaan kollektiivisen dopingrangaistuksen takia. Tokion kisoihin pääsee maksimissaan vain kymmenen venäläistä yleisurheilijaa tämän vuoksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sergey Shubenkov (@sergey.shubenkov) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020