Seuraa meitä:

Uncategorized

Ensi kaudella saatetaan nähdä lisää suomalaisväriä ralli-Toyotojen ratissa

Toyota WRC-auto
AOP

Toyotan rallitiimillä on ensi kaudeksi mielenkiintoinen ongelma edessään. Rallilegenda Sebastien Ogier ei tämän hetken tietojen perusteella ole ajamassa koko MM-sarjaa, vaan vain osan osakilpailuista. Toyota tarvitseekin todennäköisesti lisäkuskeja paikkaamaan Ogierin poissaoloja.

Toyotan suomalainen tallipäällikkö Jari-Matti Latvala ei elättele liikoja toiveita siitä, että Sebastien Ogier nähtäisiin täyden kalenterin rallikuskina ensi kaudella.

– Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Se on mahdollista, mutta luulen, että mahdollisuus on pieni.

–  Sebastien on vähän kuin Sebastien Loeb. Luulen, että hän haluaa kokea jotain muutakin. Olemme nähneet hänet Porsche Carrera Cupissa ja taisi hän kokeilla F1-autoakin. Hänellä on saumoja myös muissa sarjoissa, Latvala totesi Ogierin täydestä ensi kaudesta.

Latvala on todennut jo aiemmin julkisuudessa, että Toyota haluaisi pitää koko tämän kauden kuljettajistonsa, Ogierin, Elfyn Evansin, Kalle Rovanperän ja Takamoto Katsutan, riveissään myös ensi kaudella. Tässä tapauksessa tulisi eteen tarve löytää osan MM-sarjasta ajava kuski Ogierin paikkaajaksi.

Huhuissa ovat pyörineet muun muassa Teemu Sunisen, Esapekka Lapin, Dani Sordon ja Jari Huttosen nimet. Latvala ei tartu spekulaatioihin sen enempää tässä vaiheessa.

– Vielä on aika monta kuljettajaa jäljellä, joista valita, vaikka Hyundai tekikin sopimukset nykykuskiensa kanssa. Me taas haluamme pitää nykyiset kuljettajamme riveissämme ensi kaudella ja olen melko varma, että he jatkavat meillä. Uskon myös, että ensi kaudelle tälle yhdelle kuljettajapaikalle on vielä mukava valikoima kuskeja, joista valita, Latvala totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Uncategorized