Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Kaksi entistä F1-kuljettajaa pitävät Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuutta epävarmana

Valtteri Bottas kolari
AOP

Suomen F1-tähti Valtteri Bottaksen kausi Mercedeksen ratissa on ollut vaihtelevan alakuloinen. Viimeksi Ranskan GP:n aikana mies raivosi tiimiradiossa tallilleen ja Bottaksen touhut ovat nostattaneet kulmia F1-piireissä.

Saksalainen entinen F1-kuski Ralf Schumacher ei arvostanut Valtteri Bottaksen viimeisimpiä tempauksia.

– Henkilökohtaisesti en olisi kehdannut olla niin kriittinen radiossa, jos olisin ajanut kauden aikana kuten hän, mutta purkaukseen oli varmaan syynsä. Bottas luultavasti tietää, että hän on lähdössä joka tapauksessa ja yrittää tehdä itsensä tykö muille tiimeille. Muuten en osaa hänen käytöstään selittää, Schumacher totesi.

Saksalainen näkee suomalaisen pilvessä myös mahdollisen hopeareunuksen.

– Jos Bottas ajaa kuten viime viikonloppuna Ranskassa tai Monacossa, en usko kuskin vaihtamiseen tällä kaudella. Mutta jos Bottaksen taso heikkenee entisestään, harkitsisin kuskin vaihtamista jo tänä vuonna.

Hollantilainen entinen F1-kuski Robert Doornbos uskoo tietävänsä todellisen syyn Bottaksen ongelmien takana.

– Luulen, että Bottakselle on kerrottu jo kauan sitten, ettei hän aja tallissa ensi vuonna. Ehkä siksi näemme näitä kommunikaatiovaikeuksia. Ei näytä siltä, että tallissa on tällä hetkellä hyvä yhteishenki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1