Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kansas City Chiefsin NFL-huippupuolustaja aiheutti jälleen skandaalin

Frank Clark Kansas City Chiefs
AOP

Kansas City Chiefsin ulompi puolustuksen linjamies Frank Clark on jälleen jättikohun keskellä. Poliisi pysäytti Clarkin ja miehen autosta löytyi Uzi-konepistooli.

28-vuotias Frank Clark pelasi viime kaudella Kansas City Chiefsin kanssa NFL:n finaalissa Super Bowlissa ja mies kuuluu Chiefsin luottopelaajiin. Clark pysäytettiin sunnuntaina Kalifornian Los Angelesissa USA:ssa, kun poliisi pysäytti Clarkin auton liikennerikkomuksen vuoksi oli huomannut, että miehen katumaasturissa on Uzi-konepistooli.

Los Angelesin poliisilaitoksen LAPD:n tiedottaja Tony Im kertoi tiedotteessa, että poliisit olivat huomanneet Clarkin autossa kassin, josta Uzi oli näkynyt selvästi. Clark pidätettiin epäiltynä kätketyn tuliaseen hallussapidosta. Mies viestiin Los Angelesin piirikunnan vankilaan ja vapautettiin maanantaiaamupäivänä 35 000 dollarin takuita vastaan.

NFL:n puhemies Brian McCarthy kertoi, että liiga tulee reagoimaan asiaan.

– Olemme tietoisia tästä asiasta ja se tullaan käsittelemään NFL:n henkilöstötoimien ehtojen mukaisesti.

Clarkin asianajaja Alex Spiro kertoi, että ase kuului Clarkin henkivartijalle. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Clark on ongelmissa poliisin ja aseiden kanssa. Tämän vuoden maaliskuussa puolustaja pidätettiin toisen miehen kanssa, kun heiltä löydettiin kaksi ladattua asetta liikennepysäytyksen yhteydessä.

Clark pidätettiin myös vuonna 2012 kotirauhan rikkomisesta ja vuonna 2014 perheväkivallan vuoksi. Vuoden 2014 tapauksen yhteydessä mies sai myös potkut silloisen yliopistonsa, Michiganin yliopiston, jalkapallojoukkueesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut