Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kilpapyöräilytalli Doltcini-Van Eyck joutui keskelle häirintäkohua

Doltcini-Van Eyck kilpapyöräily
AOP

Kansainvälinen pyöräilyliitto UCI on asettanut toimintakieltoon belgialaisen naisten pyöräilytiimin Doltcini-Van Eyckin managerin Marc Bracken useiden pyöräilijöiden syytettyä häntä seksuaalisesta ahdistelusta. Pannan mitta on kolme vuotta.

Doltcini-Van Eyck -kilpapyöräilytalli on ilmoittanut, että manageri Marc Bracken tulee valittamaan tuomiostaan. Miehen mukaan todisteita oli vähätelty ja Brackenille ei oltu annettu mahdollisuutta puolustautua syytöksiä vastaan. Brackenilla on joka tapauksessa mahdollisuus anoa lisenssiään takaisin toimintakiellon jälkeen, kunhan hän on ensin osallistunut häirintätietoisuuskoulutukseen.

Soppa sai alkunsa yhdeksän kuukautta sitten, kun Bracken oli syytteiden mukaan rikkonut Kansainvälisen pyöräilyliiton UCI:n etiikkasäännöksiä. Kilpapyöräilijät Marion Sicot ja Sara Youmans tekivät UCI:n Eettiselle komissiolle toisistaan erilliset valitukset siitä, että Bracken oli pyytänyt naisilta kuvia pikkuhousut ja rintaliivit päällä sekä bikinit päällä.

UCI kertoi tiedotteessaan, että Bracken toimintakiellolle oli selvät perusteet.

– Kurinpitokomitea on vahvistanut Eettisen komission analyysin siitä, että herra Bracken toiminta on sisältänyt UCI:n Eettisen koodin artikkelin 6.4 ja artikkelin 2.3 liitteen 1 mukaista seksuaalista häirintää.

– Tästä johtuen Kurinpitokomissio on määrännyt herra Brackelle toimintakiellon, joka estää häntä toimimasta missään roolissa pyöräilyn parissa kolmen vuoden ajan. Lisäehtona ja vaatimuksena uuden lisenssin myöntämiseksi toimintakiellon jälkeen, herra Bracken täytyy ottaa osaa seksuaalisen häirinnän ymmärtämisohjelmaan tunnustetun ammattiorganisaation järjestämänä, UCI perusteli tuomiotaan.

Lähde: Cycling News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut