Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Pokeriammattilaisen Susie Zhaon murhaoikeudenkäynnissä paljastui järkyttäviä yksityiskohtia

pokeri
AOP

Kiinassa syntynyt USA:n kansalainen, pokeriammattilainen Susie Zhao löydettiin kuolleena viime vuoden heinäkuussa Michiganin Oakland Countyssä USA:ssa. Zhaolle oltiin tehty raakaa väkivaltaa ja nyt naisen syytetty murhaaja on oikeudessa vastaamassa teoistaan.

33-vuotias Susie Zhao ehti tienata vuonna 2009 alkaneella ammattilaisurallaan yli 220 000 dollaria ja oli tuttu näky Yhdysvaltojen pokeripöydissä. Zhaon kohtaloksi koitui syytteiden mukaan 60-vuotias rekisteröity seksirikollinen nimeltään Jeffrey Morris, jota syytetään nyt ensimmäisen asteen murhasta.

Syyteasiakirjojen mukaan Zhaolle oli tehty silmitöntä väkivaltaa surmatyön yhteydessä. Naisen ruumiista löydettiin lukuisia seksuaalisen väkivallan merkkejä ja naisen sukupuolielimet oli murjottu kamalaan kuntoon. Zhao oli sytytetty myös tuleen ja noin 90 % hänen kehostaan oli palanut. Myös muun muassa hänen kielensä ja hiuksensa paloivat täysin.

Kuolemansyyntutkija Andrew Hanoshin ruumiinavausraportin mukaan Zhaon keuhkoista ja ilmateistä löytyi savua ja tuhkaa, joten nainen oli vielä hengissä, kun hänet poltettiin. Nainen oli sidottu myös nippusiteillä, niin hän ei kyennyt pakenemaan.

Zhaon ruumiin metsästä Pontiac Lake State Recreation Areassa löytäneet miehet kertoivat todistuksessaan, että luulivat naisen ruumista ensin Halloween-nukeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut