Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin lyhensi Kiinan kohu-uimarin kilpailukieltoa

Sun Yang Kiina uimari
AOP

Kiinan huippu-uimareihin kuuluva Sun Yang joutui viime vuoden alkupuolella jälleen kohun keskelle, kun miehen taustajoukkojen kerrottiin tuhonneen doping-näytteensä murskaamalla näytepullo. Nyt Yangin kahdeksan vuoden kilpailukieltoon myönnettiin lievennystä.

Sun Yang valitti Urheilun kansainväliselle vetoomustuomioistuimelle CAS:lle saamastaan kahdeksan vuoden kilpailukiellosta. CAS päätyi pyörtämään edellisen päätöksensä ja lyhensi kiinalaisen kilpailukiellon neljän vuoden ja kolmen kuukauden mittaiseksi. Kielto tuomittiin alkaneeksi 28.2.2020.

Yang oli alunperin valittanut tuomiostaan Sveitsin liittovaltion tuomioistuimelle, joka perui alkuperäisen rangaistuksen joulukuussa 2020. CAS joutui ottamaan tapauksen uudelleen käsittelyyn ja kilpailukielto purettiin toistaiseksi. Uusi tuomio säilytti Yangin syyllisyyden taustajoukkojensa tekemään verinäytepullon tuhoamiseen vuonna 2018, mutta mitta lyheni lähes puoleen.

Yang kärsi kolmen kuukauden kilpailukiellon jo vuonna 2014, kun hän jäi kiinni kielletyn sydänlääkkeen trimetatsidiinin käytöstä. Mies kuuluu Kiinan viime vuosien menestyneimpiin uimareihin. Hånellä on jo kasassa Lontoon ja Rio de Janeiron olympialaisten jäljiltä kolme kultamitalia, mutta Tokion kesäolympialaiset jäävät uusitun tuomion takia väliin.

MM-kisoissa 29-vuotias mies on saavuttanut jo peräti 11 kultamitalia. Mies on myös tehnyt useita maailmanennätysaikoja eri uintimatkoilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut