Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Iso-Britannian F1 GP:hen saadaan ottaa 141 000 katsojaa – Reaktiot päätökseen vaihtelevat

Stuart Pringle Silverstonen toimitusjohtaja
AOP

Iso-Britannian hallitus päätti sallia Silverstonessa 16.-18.7. ajettavaan Iso-Britannian F1 GP:hen täyden katsomon, 141 000 katsojaa. Kyseessä tulee olemaan suurin yleisötapahtuman yleisömäärä Isossa-Britanniassa koronapandemian alun jälkeen.

Silverstonen toimitusjohtaja Stuart Pringle iloitsee päätöksestä.

– Tätä kohti olemme kaikki työskennelleet kuukausia, enkä malta odottaa toivottaa tervetulleeksi täyden kapasiteetin joukkoa takaisin Silverstoneen heinäkuussa. Monet faneistamme peruivat lippujaan vuodelta 2020, mutta heillä on nyt hyvät mahdollisuudet nauttia siitä, mikä on varmasti kesän kohokohtia.

Iso-Britannian F1-tähti Lewis Hamilton ei ole yhtä varauksettoman riemuissaan. Mies näkee tilanteessa monia riskitekijöitä.

– En voi kertoa, kuinka innoissani olen ihmisten näkemisestä ja brittiläisen väkijoukon näkemisestä, koska se on koko vuoden paras väkijoukko. Mutta samalla katson uutisia ja kuulen tapausten lisääntyvän Isossa-Britanniassa, joten olen huolissani luonnollisesti ihmisistä.

– Luin, että rokotukset ovat hyviä, koska vähemmän ihmisiä on sairaalassa, mutta tämä tuntuu minulle hieman ennenaikaiselta, Hamilton ounastelee.

Myös Silverstonia edeltävässä Itävallan GP:ssä 2.-4.7. yleisöä päästetään katsomoihin. Hamilton ei silti ole täysin vakuuttunut järjestelystä.

– On ollut hienoa, että meillä on ollut ihmisiä edellisessäkin kilpailussa, enkä ole kuullut mitään negatiivisia asioita edellisestä kilpailusta. Mutta haluan pysyä varovaisuuden puolella ja rakentaa hitaasti pikemminkin kuin mennä täyteen katsomoon ja käyttää brittiläisiä faneja testikynänä, mies totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1