Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Kolme kovaa ruotsalaista yleisurheilunimeä vakavassa autokolarissa

Michaela Meijer seiväshyppy Ruotsi
AOP

Kolme merkittävää tekijää Ruotsin yleisurheilukentillä, Michaela Meijer, Yannick Tregaro ja Gustaf Hultgren, joutuivat pahaan liikenneonnettomuuteen tiistaina Ruotsissa. Kolmikko oli matkalla kotiin Karlstad GP:stä, kun se törmäsi kuorma-autoon.

Onnettomuus tapahtui E18-moottoritiellä Säfflen ja Årjängin välillä. Ruotsin yleisurheilumaajoukkueen kapteeni Karin Torneklint ei tiennyt tarkkoja yksityiskohtia onnettomuudesta, mutta osasi kertoa huojentavia tietoja osallisten kunnosta.

– On epäselvää, mitä on tapahtunut. He ovat törmänneet, ja minibussi on pyörähtänyt ympäri.

Yannick Tregaron ja Michaela Meijerin on annettu lähteä sairaalasta ja he ovat mustelmilla, mutta kunnossa. Gustaf Hultgrenia operoidaan tänään, tilanne on vakaa, mutta toipuminen vie aikaa, Torneklint kertoi.

Meijer kuuluu Ruotsin parhaimpiin seiväshyppääjiin ja hän on vielä tyrkyllä Tokion olympialaisiinkin. Yleisurheiluväellä nousikin huoli, ehtiikö Meijer kuntoutua ajoissa.

– On vaikea arvioida kuinka nopeasti hän toipuu. Emme voi sanoa, pääseekö hän olympialaisiin vai ei. Hänellä on mustelmia, joten tärkeintä on, että hän toipuu,

Tregaro toimii yleisurheiluvalmentajana kuten Hultgrenkin. Hultgren toimii myös Meijerin valmentajana.

Kolarin tutkintaa hoitaa Arvikan poliisi. Arvikan poliisin tutkija Hans Elvingson kommentoi tutkintaa Aftonbladetille.

– Tutkimme olosuhteita ja muun muassa kuulustelemme asianosaisia, Elvingson kertoo.

Lähde: Aftonbladet

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu