Seuraa meitä:

Tokio 2020

Nooralotta Nezirin kausi vaarassa mennä pilalle

Nooralotta Neziri aituri
AOP

Suomen aitajuoksutähti Nooralotta Neziri kertoi Instagram-päivityksessään kärsivänsä lannerangan rasitusmurtumasta. Vamma on sen laatuinen, että Nezirin matka kohti olympialaisia mutkistui pahasti.

Nooralotta Neziri ei ole vielä alittanut Tokion kesäolympialaisten tulosrajaa 12.84 ja suoritusaikaraja umpeutuu 29.6., joten on selviö, että naisella tulee todella kiire ehtiä alittaa aikaraja. Nainen toteaa tilanteen Instagramissaan.

– Vielä on paljon töitä tehtävänä. Palaan kilpailuihin pian. Ensimmäinen tulos ei ole ehkä tule olemaan niin hyvä kuin sen pitäisi, mutta se aloittaa erilaisen tieni kohti Tokiota, Neziri totesi.

Selkäongelmat alkoivat vaivata Neziriä jo keväällä, mutta niistä ei murehdittu siinä kohtaa vielä liikoja.

– Minulla oli kipua jo huhtikuun alussa, mutta minulle sanottiin, että minun ei pitäisi olla huolissaan siitä, Neziri kertoo.

Neziri lähti harjoitusleirille Espanjan Teneriffalle, mutta joutui palaamaan koti-Suomeen jo kahden viikon jälkeen, koska kovat kivut estivät harjoittelemisen. Neziri kävi saman tien magneettikuvauksessa ja tutkimuksen tulos järkytti naista.

– Saavuin kotiin ja menin ottamaan magneettikuvan. En tiennyt, mitä odottaa, mutta sydämeni hyppäsi lyönnin luettuani diagnoosin ”rasitusmurtuma”. Hyvästi olympialaiset, hyvästi unelmat, Neziri kertasi kauhunhetkiään.

Nainen ei aikonut kuitenkaan luovuttaa ja takansa onkin hurja ponnistelu kohti kisakuntoa.

– Tiesin, mitä minun tuli tehdä. Minun pitäisi vain jättää kausi väliin. Hulluna ihmisenä päätin ottaa riskejä. Päätin kokeilla kaikkea ja en luovuttanut. Valehtelisin, jos sanoisin, että minulla on ollut enemmän hetkiä, jolloin halusin luovuttaa yrittämisen sijaan, hän toteaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön NOORALOTTA NEZIRI (@nooralotta) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tokio 2020