Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Yle hankki Suomen lentopallomaajoukkueiden pelien lähetysoikeudet vuosiksi

Suomi lentopallomaajoukkue
AOP

Suomen lentopallomaajoukkueiden pelien laaja näkyvyys on varmistettu, kun Yle hankki lähetysoikeudet peleihin. Oikeudet ovat voimassa vuosina 2021-2025.

Lentopalloliiton Ylen kanssa tekemään monivuotiseen sopimukseen sisältyvät naisten ja miesten lentopallomaajoukkueiden EM-karsintojen kotiottelut vuosien 2023 ja 2025 lopputurnauksiin. Yle on myös hankkinut oikeudet vuonna 2023 pelattaviin naisten ja miesten EM-kisoihin sekä Suomen maajoukkueiden vieraspeleihin karsinnoissa.

Lisäksi Yle:llä on oikeudet beach volleyn EM-kisoihin 2023 sekä lentopallon maajoukkueiden Kultaiseen liigaan, Hopeiseen liigaan ja seurajoukkueiden Mestarien liigaan kauteen 2022–23 saakka. Yle näyttää myös tulevat syksyn EM-kisat, joissa Suomen miesten alkulohkon ottelut pelataan Tampereella ja naisten Romaniassa.

Lentopalloliiton tapahtumista, markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Riia Martinoja riemuitsee lähetysoikeussopimuksesta.

– Olemme äärettömän iloisia Ylen kanssa solmituista monivuotisesta sopimuksesta. Lentopallon pitkän aikavälin tavoitteena on kasvattaa entisestään kiinnostavuutta suuren yleisön keskuudessa ja tuoda lajia näkyviin kiinnostavasti. Lentopallon vahva näkyminen Ylen kanavilla on yksi merkittävimmistä työkaluista tavoitteiden saavuttamisessa.

– Merkityksellisiä steppejä lajille ovat myös pitkät sopimukset koskien Kultaista- ja Hopeista liigaa sekä Mestareiden liigaa, unohtamatta beach volleyn tulevia EM- kisoja 2023, Martinoja hehkuttaa.

Ylen urheiluoikeuksien päällikkö Riku Saaranluoma yhtyy Martinojan mielipiteeseen.

– Lentopallo on iso ja ankarasti kilpailtu laji, jonka EM-lopputurnauksissa on tänä vuonna mukana kumpikin maajoukkueemme. Tampereella syksyllä järjestettävä miesten EM-alkulohko antaa huomiota koko lajille ja sitä kautta molemmille maajoukkueillemme, joiden matkassa haluamme olla jatkossakin, Saaranluoma toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo