Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

AlphaTaurin F1-kuski Yuki Tsunoda tietää odottaa ripitystä töppäilyistään

Yuki Tsunoda AlphaTauri
AOP

F1-talli AlphaTaurin tulokaskuski Yuki Tsunoda on ollut todella virhealtis koko F1-kauden ajan. Kauteen on mahtunut niin ulosajoja kuin muutakin sähläämistä. Tsunoda tietää virheensä ja myöntää, että edessä on kehityskeskustelu Red Bullin kuljettajakehitysohjelman johtajan Helmut Markon kanssa.

21-vuotias japanilainen Yuki Tsunoda tietää, että alkukausi ei ole sujunut moitteettomasti. Red Bullin kuljettajakehitysohjelman johtajan Helmut Markon kanssa on sovittu keskustelutuokio kuluvan viikonlopun Itävallan GP:n yhteyteen ja Tsunoda totesi Planet F1:n haastattelussa, että tuokiosta tuskin tulee mukava.

– Helmutin kanssa aiomme puhua tänä iltana klo 20, Tsunoda totesi torstaina. Emme ole puhuneet Azerbaidžanin jälkeen, enkä usko, että se tulee olemaan hauska keskustelu.

Tsunoda toteaa myös, että hänen täytyy muuttaa lähestymistapaansa muun muassa aika-ajoihin. Tästä hän on myös saanut palautetta.

– Normaalisti minulla on tapana painaa aina kovasti Q1: n alusta alkaen, mitä minun ei tarvitsisi tehdä. Sitä ei tarvitse tehdä, koska autollamme on jatkuvasti hyvä vauhti. Sillä on aina potentiaalia mennä läpi Q3:een saakka, mutta minulla on tapana aina painaa alusta alkaen, Tsunoda toteaa.

Taktiikka on tuottanut ongelmia ennenkin Tsunodalle.

– Viime aikoina, viimeisissä kolmessa kilpailussa, tein kaksi virhettä samasta syystä – painoin liian voimakkaasti ensihetkestä alkaen. Se lopettaa koko aika-ajon aikaisin. Minusta on vain oltava hieman rennompi, sanoisin, käyttäydyttävä eri tavalla, olla rento. Ja sanoisin myös, että rakennan sen varaan.

Tsunodalla riittää uskoa tulevaan.

– Tulemme näkemään, miten lähestymistapa toimii tai ei toimi. Minun täytyy ehdottomasti muuttaa lähestymistapaani, enkä halua tehdä virheitä uudestaan, mutta silti minun on painettava aika-ajossa saadakseni hyvän tuloksen mahdollisimman usein.

Lähde: Planet F1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1