Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martinin F1-talli teki kovan luokan suunnittelijakaappauksen Red Bullilta

Aston Martin F1
AOP

Aston Martinin F1-talli rakentaa tulevaisuuttaan kovaa vauhtia ja nyt se kiinnitti Red Bullin tallissa kovaa jälkeä tehneen aerodynamiikkasuunnittelijan Dan Fallowsin itselleen tekniseksi johtajaksi.

Dan Fallows liittyy kovaan seuraan, sillä Aston Martinin suunnittelutiimiin kuuluvat jatkossa myös suorituskykyjohtaja Tom McCullough ja suunnittelupäällikkö Luca Furbatto sekä tekninen pääjohtaja Andrew Green.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner toteaa, että talli jää kaipaamaan Fallowsia.

– On sanomattakin selvää, että Dania jäädään kaipaamaan, koska hänellä on ollut tärkeä rooli Red Bull Racingissä ollessaan. Haluan kiittää häntä panoksestaan tallin menestykseen.

– Tunnistamme kuitenkin, että mahdollisuus ottaa teknisen johtajan tehtävä Formula 1 -tiimissä on houkutteleva seuraava askel hänen urallaan. Tämä liike puolestaan ​​luo jännittäviä sisäisiä etenemismahdollisuuksia, kun katsomme tulevaisuuteen ja hyödynnämme laajemman tiimin kykyjä, Horner kertoo.

Aston Martin ei ole vielä virallisesti vahvistanut Fallowsin siirtoa, mutta tallipäällikkö Otmar Szafnauer kertoi aiemmin tallin tiedotteessa, että talli uudelleenjärjestelee teknistä osastoaan. Samassa yhteydessä talli julkisti Greenin nimityksen tekniseksi pääjohtajaksi.

– Olen iloinen voidessani esitellä uuden organisaatiomme, joka tuo todellista voimaa ja syvyyttä tekniselle toiminnallemme. Kaikkien tavoitteena Aston Martinilla on voittaa osakilpailuja ja maailmanmestaruuksia, ja tämä uusi ja parannettu organisaatiorakenne peilaa Formula 1: n menestyneimpien joukkueiden vastaavia rakenteita tänä päivänä, Szafnauer ylisti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1