Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Istanbulin GP tekee pikaisen paluun F1-kalenteriin

Istanbul GP F1
AOP

Aiemmin tällä kaudella peruttu Istanbulin GP kuuluu sittenkin tämän vuoden F1-kisakalenteriin. Istanbulin GP ajetaan sinä viikonloppuna, jolloin Singaporen GP oli tarkoitus alunperin ajaa, eli 1.-3.1.0.

Turkin Istanbulin GP peruttiin alunperin kalenterista kansainvälisten matkarajoitusten vuoksi, mutta jo tuolloin promoottori oli pyytänyt mahdollisuutta liittyä kalenteriin myöhemmin kaudella, jos mahdollista. Aiemmin Kansainvälinen autoliitto FIA ilmoitti, että Singaporen GP:tä ei voida ajaa koronamurheiden vuoksi.

F1:n julkaisemassa lausunnossa avattiin päätöksen taustoja.

– Muiden promoottorien kanssa käydyn keskustelun jälkeen olemme varmoja, että voimme matkustaa seuraavaan kilpailuun tiukkojen turvallisuusprotokollojemme mukaisesti.

Turvallisuusprotokollat ovat olleet tehokkaita tähän mennessä.

– Formula 1 -yhteisö jatkaa matkustamista tällä kaudella tiukkojen turvatoimenpiteiden avulla, jotka ovat antaneet meille mahdollisuuden matkustaa turvallisesti tällä kaudella. Tähän kauteen mennessä olemme tehneet yli 44 000 testiä, joista 27 oli positiivisia, ja niiden prosenttiosuus oli 0,06. Suurin osa niistä on lisäksi kauden alkupuolelta.

– Tämän lisäksi merkittävä osa F1-yhteisöstä on jo rokotettu ja olemme varmoja, että kaikilla on ollut mahdollisuus tehdä niin kesän loppuun mennessä. Jatkamme toimintaa tavalla, joka suojaa henkilöstömme turvallisuutta ja yhteisöjä, joissa vierailemme, F1 vakuuttaa.

Formula 1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicali sanoi iloitsi Turkin GP:n pikaisesta paluusta.

– Olemme iloisia voidessamme palata Turkkiin Intercity Istanbul Park -radalle. Toivomme näkevämme jälleen yhden upean kilpailun yhdellä maailman parhaista radoista.

– Haluamme kiittää Intercity Istanbul Parkin johtoa ja herra Vural Akia hänen henkilökohtaisista ponnisteluistaan ​​tämän tapahtuman toteuttamiseksi. Olemme osoittaneet, että voimme jatkaa sopeutumistamme ja että urheiluamme kohtaan on valtava kiinnostus ja monilla paikoilla on kiinnostusta saada oma GP.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1