Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Pesäpallo

Pesäpalloliiton suunnitelmat kariutuivat – finaaleja ei viedä Olympiastadionille

superpesiksen finaaleja ei pelata olympiastadionilla
AOP

Pesäpalloliitto yritti tarmokkaasti viedä kauden 2022 Superpesiksen finaaleja Olympiastadionille. Hankkeen huhuiltiin olevan lähellä toteutumista, vaikka etenkin sarjan kärkiseurat olivat sitä vastaan. Huhuilta voidaan kuitenkin nyt katkaista siivet, sillä Pesäpalloliitto tiedotti, ettei finaaleita viedä ainakaan Olympiastadionille.

-Suurin osa seuroista oli tapahtuman ja mahdollisen sarjajärjestelmän takana. Silti ajattelimme, että yhtenäisyyden vuoksi on fiksua perääntyä suunnitelmasta, sillä emme löytäneet yhteistä säveltä kaikkien seurojen kanssa, Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ossi Savolainen kommentoi.

Hankkeessa on ollut kyse ennen kaikkea liiton ja kärkiseurojen kädenväännöstä. Liitto on pyrkinyt nuijimaan läpi päätöstä, jonka takana seurat eivät seiso läheskään yksimielisesti. Seurat ovat pelänneet taloudellisia ja urheilullisia seurauksia.

-Finaalien pelaaminen Olympiastadionilla olisi mielestäni palvellut koko pesäpalloliikettä ja sen tulevaisuutta. Myönnän toki, että näin ei välttämättä olisi ollut yksittäisen seuran kohdalla, Savolainen jatkoi.

Vuosi 2022 on pesäpalloliikkeelle tärkeä. Lajin sarjatoiminta täyttää 100 vuotta ja juhlakautta juhlitaan pitkin suvea.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo