Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledon käynnistyy maanantaina: mukana historiallisesti kolme suomalaista

Wimbledonin tennisturnaus käynnistyy maanantaina
AOP

Vuoden 2021 Wimbledonin tennisturnaus käynnistyy maanantaina vuoden koronatauon jälkeen. Turnauksen kaksin- ja nelinpelin pääsarjojen kaaviot arvottiin perjantaina. Mukana on historiallisesti kolme suomalaista: Emil Ruusuvuori kaksinpelissä ja Henri Kontinen sekä Harri Heliövaara nelinpelissä.

Emil Ruusuvuorella oli jälleen hyvä arpaonni. Maailmanlistalla sijalla 79. oleva suomalainen saa vastaansa Yhdysvaltain Marcos Gironin, joka on rankingissa sijalla 65. Giron otti tällä viikolla 10 sijan harppauksen rankingissa otettuaan kaksi hyvää voittoa Saksan Hallessa pelatussa ruohoturnauksessa.

Yhdysvaltalaisella on ollut hyvä alku ruohokaudelle. Myös Ruusuvuori lähtee Wimbledoniin tärkeä ruohokauden avausvoitto taskussaan. Ruusuvuori voitti 7. sijotetun pelaajan Eastbournen ATP-turnauksessa. Ruusuvuori-Giron-ottelun voittaja saa vastaansa joko 14. sijoitetun Puolan Hubert Hurkaczin tai Italian Lorenzo Musettin, joka oli yllättää Novak Đokovićin Ranskan avoimissa.

Nelinpelissä Henri Kontinen pelaa tuttuun tapaan ranskalaisen Edouard Roger-Vasselinin kanssa. 11. sijoitettu pari saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Intian Rohan Bopannan sekä Divij Sharanin.

Elämänsä kautta pelaava Harri Heliövaara pääsi turnauksen nelinpelin pääsarjaan villin kortin avuin. Villistä kortista kiittäminen on Heliövaaran paria, britti Lloyd Glasspoolia. Pari saa vastaansa 10. sijoitetun alankomaalaisparin Wesley KoolhofJean-Julien Rojerin.

Suomalais-brittiläinen pari on kuitenkin todistanut voivansa voittaa kenet tahansa. Aikaisemmin tällä kaudella tuli voitto Marseille’n halliturnauksessa, ja ruohollakin pari oli kuluvalla viikolla voittaa maailman ykkösparin, Kroatian Nikola Mektićin ja Mate Pavlićin. Heliövaara ja Glasspool taipuivat kuitenkin tiukasti kolmessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis