Seuraa meitä:

Formula 1

Alankomaalainen rakentelee jättiyllätystä F1:ssä – Luvassa jännittävä loppukausi

Verstappen johtaa MM-sarjaa
AOP

Moni ei olisi laittanut rahojaan likoon Max Verstappenin puolesta ennen kauden alkua tai edes ensimmäisten osakilpailujen jälkeen. Nyt 23-vuotias alankomaalainen on kuitenkin tekemässä mahdottomasta mahdollista ja haastaa tosissaan hallitsevan maailmanmestarin Lewis Hamiltonin MM-sarjan voitosta.

Hamiltonin edellinen voitto on Espanjan GP:stä 9. toukokuuta, jonka jälkeen kilpailut ovat edenneet Verstappenin kannalta suotuisasti. Nyt Red Bull kuljettaja on voittanut jo 2 osakilpailua peräkkäin, eikä Hamiltonin tilannetta helpota se että seuraava kilpailu ajetaan edellisen tapaan Itävallassa Red Bull Ringillä.

Max Verstappen esiintyi Steiermarkin GP:n voiton jälkeen erittäin itsevarmasti F1-sarjan videohaastattelussa:

– Auton balanssi tuntui todella hyvältä. Meidän pitää jatkaa kovaa työntekoa ja se tuo varmasti lisää onnistumisia.

Hamilton puolestaan oli haastattelussa mietteliäämpi:

– He (Red Bull) ovat selvästi ottaneet kehitysaskelia. Häviämme  vauhdissa erityisesti suorilla ja meidän pitää tehdä töitä ja parantaa seuraaviin kilpailuihin.

Yhteensä kaudesta on takana 8 osakilpailua 23:sta, joten tilanne on vielä täysin avoin. Verstappen johtaa MM-sarjaa 156 pisteellä ennen Hamiltonia (138 pistettä). Kärjen takana kolmannesta sijasta kamppailevat Sergio Perez (96 pistettä), Lando Norris (86 pistettä) sekä Valtteri Bottas (74 pistettä).

Mercedes ei varmasti ole luovuttanut mestaruustaistelua, joten luvassa on jännittävä loppukausi sekä MM-sarjan voiton että suomalaisittain Valtteri Bottaksen kannalta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1