Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Antti Ruuskanen ei vakuuttanut Saarijärvellä – keihäs lensi alle 80 metriä

Antti Ruuskanen avasi kautensa vaatimattomasti
AOP

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen avasi kilpailukautensa juhannussunnuntaina Saarijärvellä. 37-vuotias Ruuskanen ei kuitenkaan vakuuttanut otteillaan, sillä veteraanin paras heitto kantoi vain 77,89 metriä.

Vaikka kotimainen yleisurheilukausi on jo pitkällä, Antti Ruuskasen paluuta kilpakentille saatiin odottaa aina juhannussunnuntaihin asti. Pielavetisen kauden avaus siirtyi kahdesti lihasvamman ja esikoisen syntymän vuoksi. Saarijärven juhannuskisat kuuluvat viimeisiin mahdollisuuksiin antaa olympianäyttöjä.

Euroopan mestari ja olympiamitalisti ei kuitenkaan vakuuttanut Saarijärvellä. Kuuden heiton sarjassa oli kolme yliastuttua ja pisin heitto kantoi vain 77,89 metriä. Kaksi muuta mitattua heittoa jäivät alle 75 metrin: niiden pituudeksi mitattiin 74,73 ja 74,80. Saarijärven juhannuskisoissa tulos riitti kuitenkin seitsemän miehen kisassa voittoon.

Ruuskanen on ylittänyt olympiarajan vuonna 2019, mutta ei sen jälkeen ole heittänyt lähellekään tarvittavia lukemia. Suomen olympiajoukkueeseen voidaan valita neljä keihäänheittäjää. Ruuskasen ensimmäinen kisa ei kuitenkaan antanut vahvaa näyttöä olympiajoukkueen valinnan kannalta. Valinnat tehdään 5. heinäkuuta mennessä.

Viipurin Urheilijoita edustava Ruuskanen urheilee viimeistä kauttaan, ja on omien sanojensa mukaan hakemassa tuloksia, eikä halua vain kisaturistiksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu