Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Federer tavoittelee pääsyä historiankirjoihin: “Olen valmis Wimbledoniin”

Roger Federer hakee Wimbledonissa jo turnauksen 9. voittoaan
AOP

Sveitsin Roger Federer lähtee tämän vuoden Wimbledoniin metsästämään 9. mestaruuttaan. Wimbledon on kuitenkin vasta sveitsiläisen 5. turnaus tänä vuonna, joten Federerin kunto on kieltämättä pienoinen kysymysmerkki.

Vaikka Federer tunnetaan juuri ruohokenttien mestarina, ei kauden avaus ruoholla sujunut ongelmitta. Saksan Hallessa järjestetyssä turnauksessa 10-kertainen mestari koki tappion heti toisella kierroksella, vaikka johti ottelua jo erällä.

Wimbledonin 8-kertainen mestari kokee kuitenkin olevansa valmis turnaukseen.

“Kun katson takaisinpäin [Hallen turnaukseen], olen iloinen, sillä tiedän ettei sama tule tapahtumaan täällä, koska olen valmis, olen todella innoissani. Tiedän että voin pelata niin paljon paremmin” Federer kommentoi ATP:lle tuntemuksiaan ennen turnauksen alkua.

Ennen turnausta Federer on treenannut All England Clubilla kaksinkertaisen mestarin Andy Murrayn kanssa. Murray osallistuu turnaukseen villin kortin turvin. Vaikka kaksi mestaria ovat kilpailleet pitkään samoissa turnauksissa, ei yhdessä treenaaminen ole tavallinen näky. Federer muistelee, että pari on treenannut yhdessä viimeksi vuonna 2005 Australiassa.

Federer on sijoitettu turnauksessa sijalle 6. Hänet arvottiin kaavion alapuolelle yhdessä Alexander Zverevin ja Daniil Medvedevin kanssa. Ensimmäisellä kierroksella sveitsiläisveteraani kohtaa Ranskan Adrian Mannarinon, joka on maailmanlistalla sijalla 42.

Mestaruus Wimbledonissa nostaisi Federerin grand slam -turnausten kokonaisvoittojen määrän 21:een.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis