Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan vuoden pelaaja suuntaa ulkomaille: “Unelmien täyttymys”

Okko Järvi suuntaa Belgian pääsarjan Phoenix Brusselsiin
AOP

Kauhajoen Karhu Basketia kuluneella kaudella edustanut Okko Järvi on suuntaamassa ensi kaudeksi ulkomaille. Järvi on allekirjoittanut vuoden sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Phoenix Brussels -seuran kanssa.

Järvi valittiin kuluneella kaudella Korisliigan vuoden pelaajaksi. Kausi olikin 193-senttiselle takamiehelle uran paras, kun tilille kirjattiin keskimäärin 15,3 pistettä peliä kohden. Järven kausi päättyi Kauhajoen SM-hopeaan.

Kyseessä on suomalaisen ensimmäinen pesti ulkomailla. Sopimus belgialaisseuran kanssa syntyi kuitenkin nopeasti.

– Seura osoitti suurta kiinnostusta minua kohtaan ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ja nopeasti kävi selväksi, että he haluavat minut oikeasti joukkueeseen, Järvi kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Perinteikkään belgialaisseuran juuret yltävät aina vuoteen 1957. Vaikka Phoenix Brussels on niittänyt menestystä voittamalla Belgian Cupin ja Supercupin ja osallistumalla FIBA:n Europe Cupiin, jäi joukkue kuluneella kaudella Belgian liigan hännille.

Tapiolan Hongan kasvatti on ottanut viime kaudella suuria harppauksia pelaamisessaan. Kesätreenejä on tehty uudella intensiteetillä ja lajitreenejä on lisätty. Niistä johtuen takamiehenä pelaava Järvi on pystynyt pelaamaan yhä enemmän myös pelintekijän roolissa.

Järvi ottaa innokkaana vastaan uuden haasteen ulkomailla.

– Tietyllä tapaa unelmieni täyttymys on päästä ulkomaille ammattilaiseksi, mutta samalla toivon, että tämä on tulevaisuutta ajatellen vasta ensimmäinen askel kohti jotain suurempaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo