Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Verstappen juhli Red Bull Ringillä – Valtteri Bottakselle maksimisuoritus

Verstappen voittoon Red Bull Ringillä
AOP

F1 Steiermarkin GP päättyi Red Bullin ja Max Verstappenin dominointiin. Samalla mies vahvisti paikkaansa MM-sarjan johdossa.

Itävallassa Red Bull Ring -radalla ajettuun kisaan startattiin Verstappenin johdolla. Valtteri Bottas sijoittui aika-ajossa hienosti toiseksi, mutta joutui lähtemään kilpailuun viidennestä lähtöruudusta kärsittyään kolmen lähtöruudun rangaistuksen varikkosuoralla tekemänsä vaarallisen spinnauksen vuoksi.

Kärjen osalta kilpailu lähti liikkeelle ilman suurempia yllätyksiä. Verstappen piti johtopaikkansa Lewis Hamiltonin seuratessa perässä muutaman sekunnin takamatkalla. Bottas säilytti viidennen tilansa.

Kolmannella sijalla pitkään ajaneen Lando Norrisin Mclareniin tuli ongelmia noin 10. kierroksen kohdilla, minkä seurauksena sekä Checo Perez että Bottas onnistuivat ohittamaan miehen helpohkosti. Tämän jälkeen Bottaksen renkaat toimivat paremmin kuin Perezillä ja hän alkoi ajaa meksikolaista kiinni joka kierroksella.

Lopulta Bottas onnistui kuittaamaan Perezin ohi varikkokäynnin aikana, kun Red Bullin tiimi tuhlasi arvokkaita sekunteja Mercedeksen onnistuessa paremmin.

Kärjessä Verstappen ja Hamilton ajoivat vailla ongelmia lähdöstä ruutulippuun asti. Hamilton ei missään vaiheessa kyennyt tosissaan haastamaan Verstappenia kisan voitosta, mutta onnistui nappaamaan kisan nopeimman kierroksen ja sen mukanaan tuoman lisäpisteen.

Kimi Räikkönen ajoi myös hyvää kilpailua, mutta valitettavasti pistesijojen ulkopuolella päätyen lopulta sijalle 11.

Bottas otti sen mitä viidennestä lähtöruudusta oli otettavissa sijoittuen kolmanneksi ja oli myös itse tyytyväisen oloinen kisan jälkeen:

– Tämä oli maksimisuoritus niistä lähtökohdista, jotka sain. Kiva päästä taas podiumille, Bottas kommentoi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1