Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Hyundailla ei oltu riemuissaan Safari-rallin tapahtumista

Hyundai Safari-ralli
AOP

Legendaarinen Safari-ralli teki paluun rallin MM-sarjaan pitkän tauon jälkeen viime viikonloppuna. Rallissa riitti tavanomaiseen Safari-rallin tapaan rutkasti tapahtumia ja myös Hyundai sai niistä osansa. Muun muassa Thierry Neville joutui keskeyttämään johtopaikalta.

Hyundain rallitallin johtaja Andrea Adamo oli käärmeissään Safari-rallin päätyttyä.

– Emme voi olla onnellisia. Tämä on kolmas ralli peräkkäin, jossa meillä on ollut ongelmia, joten sitä ei voida pitää huonona onnena. Ei ole mitään tekosyitä, sen ei yksinkertaisesti pitäisi tapahtua. Meidän on ymmärrettävä, mitä tapahtuu, Adamo manasi.

Belgialainen Thierry Neville johti rallia melkein koko ajan, mutta heti sunnuntain ensimmäisellä erikoiskokeella Neville rikkoi autonsa ja vaikka hän pääsikin kartanlukijansa Martijn Wydaeghen kanssa erikoiskokeen maaliin saakka, auton vauriot olivat liian pahat rallin jatkamiseen.

– Tämä on suuri pettymys, ei vain minulle, vaan myös koko tiimille. Tunsin oloni mukavaksi autossa, olimme nopeita ja hallitsimme nopeutta koko kilpailun ajan, joten on paljon positiivista mukaan otettavaa. Motivaatio on edelleen olemassa, mutta ryhmittäydymme uudelleen, löydämme ratkaisuja ja palaamme vahvemmin tiiminä, Neville vannoi tallin tiedotteessa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli