Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Liikunta- ja urheiluseuroille jaettiin yli 3,6 miljoonaa euroa korona-tukia

Antti Kurvinen tiede- ja kulttuuriministeri
AOP

Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen ovat myöntäneet liikunta- ja urheiluseuroille 3 698 400 euroa korona-avustuksina. Vaikeana pandemia-aikana tukiraha tulee monella taholla suureen tarpeeseen.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen toteaa myös, että avustuksilla tuetaan tärkeitä toimintoja koko Suomen näkökulmasta.

– Korona-aikana harrastaminen ja seuratoimintaan osallistuminen ovat laskeneet huolestuttavalla tavalla. Tällä on laajat vaikutukset suomalaisten hyvinvointiin ja seuratoiminnan arkeen. Nyt myönnettävillä korona-avustuksilla turvataan lasten ja nuorten harrastamisen sekä seuratoiminnan tulevaisuuden edellytyksiä eri puolilla Suomea, mies kertoo.

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 424. Avustusta myönnettiin 295 hakijalle. Pienin avustus on 2000 euroa ja suurin avustus on 30 000 euroa. Avustus on tarkoitettu liikunta- ja urheiluseurojen toiminnan jatkumisen turvaamiseen koronapandemian aiheuttamien taloudellisten vaikeuksien osalta.

Avustusta pystyi saamaan koronapandemian aiheuttamien tappioiden kattamiseen, esimerkiksi toiminnan väliaikaisen keskeytymisen, tapahtumien peruuntumisen, siirtymisen tai uudelleenjärjestelyn aiheuttamiin kustannuksiin ja tappioihin. Avustuksen painopisteenä ovat lasten ja nuorten harraste- ja tavoitteellinen toiminta seuroissa.

Avustusten käytöstä on tehtävä selvitys viimeistään päätöksessä mainittuna päivänä. Selvitykseen sisältyy sekä talousraportointi että tuloksellisuusraportointi. Avustuksen saajalta edellytetään kustannuspaikkakohtaista talousraportointia, jos kyseessä on erityisavustus tai yleisavustus osaan toiminnasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut