Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Pääkallo.fi: Salibandyn fyysisen pelin rajoja tutkitaan työryhmän voimin

salibandy
AOP

Fyysinen peli ja siitä aiheutuneet ongelmat nousivat viime salibandy-kaudella puheenaiheeksi vaaratilanteiden ja loukkaantumisten vuoksi. Nyt Salibandyliitto on alkanut tutkia asiaa tarkemmin.

Salibandyliitto Ry:n toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta lupasi jo kevään aikana, että fyysisen pelin tiimoilta tullaan käymään keskustelua Salibandyliitossa jahka kausi päättyy. Lupaus pidettiin ja liigajoukkueiden valmentajia ja pelaajia, aktiivierotuomareita, kurinpidon edustajia, erotuomarisektorin johtoa, sekä Salibandyliiton henkilöstöä kokoontui kahdesti puimaan aihetta toukokuun lopussa.

Keskustelujen pohjalta pinnalle nousivat isoimpina huolenaiheina päähän osuneet kontaktit, selän puolelta kovassa vauhdissa tapahtuvat fyysiset rikkeet ja pallollisen tilanteen ulkopuolella tapahtuvat odottamattomat fyysiset kontaktit.

Keskusteluiden jälkeen päätettiin perustaa työryhmä, jota erotuomaripäällikkö Janne Koskinen valittiin johtamaan. Mukaan työryhmään valittiin jäseniksi Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala, maajoukkueiden päävalmentajat Petteri Nykky ja Lasse Kurronen. Pelaajien näkökulmaa edustavat Mia Karjalainen, Nina Rantanen, Nico Salo ja Tero Tiitu, sekä aktiivierotuomareista Mikko Alakare ja Tom Kirjonen.

Lisäksi työryhmässä toimivat Mika Saastamoinen erotuomarivaliokunnasta, Pasi Kylmämaa pelisääntötyöryhmästä ja kurinpidon puolelta pääsarjojen videotuomari Rainer Ehro ja kurinpitodelegaatio Sasu Heino, Timo Toivonen ja Tuomo Timonen.

Työryhmä aloitti työskentelynsä viikolla 23.

Lähde: Pääkallo.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy