Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ranskassa jahdataan kuumeisesti pyöräilyn Tour de Francen joukkokolarin aiheuttajaa

Tour de France kolari
AOP

Perinteisen Tour de France -pyöräkilpailun avausetappi sisälsi rutkasti draamaa tämän vuoden kilpailussa, kun yleisössä seissyt nainen alkoi esitellä kesken kisan TV-kameroille kantamaansa kylttiä. Samalla nainen törmäsi ohi polkeneeseen kilpailijaan ja aiheutti joukkokolarin, jossa loukkaantui lukuisia pyöräilijöitä, osa vakavasti.

Tilanne syntyi, kun toistaiseksi tuntematon keltaiseen takkiin pukeutunut naiskatsoja heilutti kantamaansa kylttiä ohi ajaville TV-kuvaajille. Etapin pääjoukko lähestyi samalla katsojaa tämän huomaamatta ja Jumbo-Visma-tallin Tony Martin polki joukon toisena aivan tien oikeassa reunassa. Martin törmäsi naiseen kyltteineen ja kaatui aiheuttaen samalla jättimäisen joukkokolarin.

Kolarissa loukaantui yhteensä 21 kisaajaa. Martin oli raivoissaan kisan jälkeen ja kommentoi Jumbo-Visman lehdisötiedotteessa kolaria tiukkasanaisesti.

– Meillä oli kaikki hallinnassa onnettomuuteen asti. Toin kaverit eteen oikealta tien reunaa pitkin, mutta törmäsin katsojan kylttiin. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti; yht’äkkiä melkein koko joukkue oli maassa. Monet katsojat käyttäytyvät kunnioittavasti, mutta valitettavasti ei tämä katsoja. Toivon, että fyysiset vahinkot itselleni ja muille kavereille ovat hallittavissa olevia.

Kilpailun varajohtaja Pierre-Yves Thouault kommentoi uutistoimisto AFP:lle, että kisaorganisaatio yrittää kuumeisesti saada toilaillutta katsojaa kiinni yhdessä poliisin kanssa.

– Haastamme tämän naisen, joka käyttäytyi niin huonosti. Teemme tämän, jotta pieni vähemmistö ihmisistä, jotka tekevät tämän, eivät pilaa show’ta kaikille, Thouault vannoi.

Landerneaun santarmisto tutkii tiedotteensa mukaan kisaorganisaation kanssa turvallisuus- tai varovaisuusvelvollisuuden selvästi tahallista rikkomista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut