Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1 julkaisi pääyhteistyökumppanin uudelle Sprint-kilpailulleen

Ben Pincus F1
AOP

Uudessa Sprint-kilpamuodossa kuljettajat taistelevat 100 kilometrin mittaisessa sprinttikisassa, joka ratkaisee sunnuntain varsinaisen GP:n lähtöjärjestyksen. Sprinttikisa järjestetään valittujen Grand Prix -viikonloppujen lauantai-iltapäivinä aika-ajon sijasta. Perjantaisin ajetaan harjoitukset ja aika-ajo sprinttikisaa varten ja sunnuntaina normaali kilpilu.

F1 valitsi kansainväliseksi pääyhteistyökumppanikseen kryptovaluuttoja välittävän Crypto.com-palvelun. Sarja kehuu tiedotteessaan Crypto.comia kasvavaksi toimijaksi.

– Sen lisäksi, että he rakentavat maailman nopeimmin kasvavaa kryptovaluutta-alustaa ja ovat johtava sovellus sekä App Storessa että Google Playssa, Crypto.com Visa -kortti on maailman suosituin kryptovaluuttakortti, joka on saatavana yli 30 maassa. Yhteistyö Formula 1:n kanssa varmistaa, että Crypto.com kasvattaa tuotemerkkitietoisuuttaan edelleen kansainvälisellä tasolla.

Formula 1:n kaupallisten kumppanuuksien johtaja Ben Pincus iloitsi myös yhteistyökumppanuudesta.

– Olemme innoissamme ilmoittaessamme Crypto.comin Sprint-tapahtuman globaaliksi kumppaniksi ja Sprint-kilpamuodon johtavaksi kumppaniksi, kun tuomme tämän jännittävän uuden muodon faneille ensimmäisen kerran tänä vuonna. Luotamme voimakkaasti heidän asiantuntemukseensa, kun tutkimme kryptovaluutan maailmaa.

– Se on alue, josta olemme erittäin kiinnostuneita, ja tämä on ensimmäinen kerta lajina, jossa voimme tarjota faneille mahdollisuuden tutkia tätä jännittävää maailmaa, kun kasvatamme edelleen digitaalista läsnäoloamme.

Crypto.com-yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Kris Marszalek toisti kummankin osapuolen innokkuutta.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme Formula 1: n ensimmäinen kryptovaluutta-sponsori. Liitymme arvostettuun tuotemerkkikokoelmaan, joka tukee tätä lajia, jonka ytimessä on tekniikkaa ja innovaatioita.

– Odotamme monien vuosien yhteistä innovointia ja aloitamme Belgian Grand Prix -kilpailussa, jossa jaamme upouuden palkinnon. Olemme myös innoissamme yhteistyöstä F1:n kanssa yksinomaisen NFT:n kehittämisessä, joka yhdistää faneja lajiin uusilla ja innovatiivisilla tavoilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1