Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hevosurheilu: Tunnettu ratsastusaktiivi sai keltaisen kortin Facebook-kirjoituksestaan

kouluratsastus
AOP

Tunnettu ratsastusaktiivi Annaliisa Aarnio-Wihuri on aiheuttanut paheennusta 19.6. järjestettyjen ratsastuksen aluekoulukilpailujen jälkeen julkaisemallaan Facenook-päivityksellä. Nainen ei myöskään selvinnyt sanktioitta.

Kilpailun tuomariston puheenjohtaja ei halua kommentoida tapahtunutta, mutta vahvistaa, että on lähettänyt torstaina keltaisen kortin epäasiallisesta käytöksestä internetissä tapahtuneen kirjoituksen johdosta ja kertoo, että koko tapahtuma on annettu Suomen Ratsastajainliiton kurinpitolautakunnan käsiteltäväksi.

Kortin saanut kirjoittaja on ratsastusaktiivi Annaliisa Aarnio-Wihuri, joka 19.6. tekemässään julkisessa FB-päivityksessään moittii vahvoin sanankääntein tyttärensä kanssa samassa verryttelyssä ratsastanutta Maiken Lepisteä.

Päivityksen mukaan Lepisten hevonen olisi törmännyt verryttelyssä Camilla Aarnio-Wihurin hevoseen niin, että hänen hevosensa pää on kolahtanut tyttären jalkaan. Samalla Camilla Aarnio-Wihurin hevonen säikähti niin, että ratsastaja putosi.

Samassa julkaisussa kilpailunjärjestäjältä kysytään, miksi pudonnut ratsastaja ei saanut uutta starttiaikaa. Lepiste ja hänen hevosalan yrityksensä oli tägätty julkaisuun. Julkaisuun oli tullut esimerkiksi virolaisiin kohdistuvaa negatiivista kirjoittelua.

Yhden silminnäkijän mukaan Camilla Aarnio-Wihuri väistätti hevostaan, eikä kaiketi huomannut Lepisteä. Silminnäkijän mukaan tapauksessa jo valmiiksi hermostunut hevonen pelästyi, kun ajautui liian lähelle Lepisten oria, ja teki siksi pienen sivuloikan, jolloin ratsastaja putosi.

Camilla Aarnio-Wihuri taas kertoo kävelleensä uran sisäpuolella, kun joku tuli uraa takaviistosta ja osui häntä polveen, minkä johdosta hevonen säikähti ja hän putosi. Järjestäjät halusivat soittaa ambulanssin, ja sitä odotettaessa Camilla Aarnio-Wihurin starttiaika meni.

Camilla Aarnio-Wihuri myös kommentoi tilannetta Hevosurheilun haastattelussa kärkkäin sanankääntein.

– Minulle olisi voinut tarjota mahdollisuuden ratsastaa luokan lopussa, mutta asiasta ei kysytty, eikä mahdollisuutta tarjottu. Myöskään henkilö, joka ratsasti takaani, ei missään vaiheessa kysynyt, onko minulla asiat hyvin. Hän ei tehnyt sitä tahallaan, ja verryttelyssä tapahtuu asioita, mutta hän olisi voinut olla ystävällisempi, nainen harmitteli.

Annaliisa Aarnio-Wihuri sai tapauksesta keltaisen kortin. Jos varoituksia kertyy liikaa toimintakauden aikana, seurauksena on toimintakieltoa. Nainen on saanut pari vuotta aiemminkin keltaisen kortin epäasiallisesta käytöksestä.

Lähde: Hevosurheilu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut