Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tokio 2020

Sara Kuivisto siirsi ikivanhan naisten 1500 metrin juoksun Suomen ennätyksen historiaan

Sara Kuivisto 1500 m juoksu
AOP

Porvoon Akillesta edustava Sara Kuivisto räväytti toden teolla Vaasan olympiaranking-kisassa. Nainen juoksi 1500 metrillä uuden suomenennätysajan ja siirsi vuodelta 1977 olleen vanhan ennätyksen historian havinaan.

Sara Kuiviston kellottama 4.05.39 alittaa kirkkaasti Sinikka Tyynelän vanhan Suomen ennätyksen 4.06.01. Kuivisto totesi, että osasi odottaa kovaa tulosta jo aamulenkin jälkeen.

– Ennätys ei tullut yllätyksenä. Tiesin, että kropassa on virtaa ennätysjuoksuun. Tunsin jo aamulla että nyt kulkee, kun kävin juoksemassa 500-metrisen. Sen piti mennä 1.25:een ja se meni 1.21:een

– Verryttelyssä tuntui, että kenen kroppa tämä on, kun tuntui että jalat painavat vain gramman, Kuivisto muisteli Uusimaa-lehden artikkelissa.

Kilpailussa pidettiin hyvää tahtia yllä Ilona Monosen ja Heini Ikosen johdolla ja 800 metriin saavuttiin noin ajassa 2.13.0. Kuivisto tiesi tämän pohjalta, että SE-tulokseen oli hyvät mahdollisuudet.

– Sain hyvin väliaikoja ja tiesin viimeisen kierroksen alkaessa, että jos juoksen sen 63 sekuntiin, rikon SE:n. 800 metrin väliaika tosin olisi voinut olla sekunnin parempi.

Kuivisto ei rikkonut ajallaan Tokion kesäolympialaisten tulosrajaa, mutta naisen ranking-sijoitus on niin hyvä, että olympiapaikan pitäisi olla selviö. Kuivisto jatkaa valmistautumistaan täydellä höngällä.

– Minulla oli tarkoituksena juosta vielä yksi kansainvälinen kilpailu ennen olympiakisoja, mutta ehkä alan nyt treenata. Jos juoksisin kilpailun, se lyhentäisi viikolla treeniaikaa.

Lähde: Uusimaa

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020