Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Anni-Linnea Alanen murskasi sekä alle 22- että alle 20-vuotiaiden keihäänheiton Suomen ennätykset

Anni-Linnea Alanen keihäänheitto
AOP

Anni-Linnea Alanen pääsi heittämään Vaasan olympiaranking-kilpailussa kotikentällään ja huikea suomenennätystulos oman kotiyleisön edessä laittoi hymyn huulille.

18-vuotiaan Anni-Linnea Alasen voittotulos oli 59,52 metriä. Naisen vanha ennätys oli 57,11 metriä, joten Vaasan Vasaman heittäjän ennätys parani yli kahdella metrillä. Alanen tähtäsi ennätyksensä parantamiseen, mutta roima parannus yllätti naisen itsensäkin.

– Läksin hakemaan ennätystä. Tämä on minun kotikenttä. Tykkään kilpailla täällä ja täällä on ennenkin tullut ennätyksiä. En kuitenkaan odottanut, että heittäisin nyt noin pitkälle, Alanen kertasi riemuissaan.

Alanen kilpaili aiemmin kesällä Romaniassa pidetyssä majoukkueiden EM-kilpailuiden Ykkösliigassa, missä hän jäi reiluun 51 metriin. Heikko tulos jäi harmittamaan ja toi lisämotivaatiota Vaasaan.

– Se kilpailu jätti hampaankoloon, Alanen totesi.

Alanen heitti Vaasassa toisella yrityksellän 56,16, viidennellä 56,64 ja ennätys syntyi koko kilpailun viimeisellä heitolla.

– Se toisen kierroksen heitto toi itseluottamusta. Ennätysheitossa vauhti kulki ja sain hyvin painetta keihääseen, Alanen kertasi onnistumistaan.

Alle 20-vuotiaiden vanha SE oli Sanni Utriaisen nimissä ja se oli 59,35 metriä. Alle 20-vuotiaiden vanha SE oli peräti 13 vuotta vanha 58,89 metriä ja se oli Jelena Jaakkolan nimissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu