Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pelaajilla suuria vaikeuksia liukkauden kanssa Wimbledonin tennisturnauksessa

Serena Williams Wimbledon
AOP

Wimbledonin tennisturnauksessa on nähty tänä vuonna suuri määrä liukastumisia ja niistä sekä muista kosteuteen liittyvistä ongelmista johtuvia loukkaantumisia. Muun muassa Serena Williams joutui luovuttamaan oman ottelunsa loukkaannuttuaan liukastuessaan.

Tenniksen ykköstähtiin kuuluva Roger Federer sai myös tuta Wimbledonin liukkauden. Miehen vastustaja Adrian Mannarino liukastui kesken pelin ja joutui luovuttamaan ottelun. Federer totesi, että kenttä tuntui olevan paljon liukkaampi, kun pääkentän avattava katto on kiinni.

– Siellä täytyy liikkua siellä hyvin, hyvin varovasti. Luulen, että kenttä tuntuu ehkä hiukan liukkaammalta katon alla. En tiedä, onko se vain tunne, sveitsiläinen totesi.

Tilanteen pitäisi helpottaa turnauksen edetessä, mutta loukkaantuneita ja keskeyttäneitä pelaajia se ei juuri lämmitä.

– Tunnen monien pelaajien tuskan – on erittäin tärkeää päästä läpi nämä kaksi ensimmäistä kierrosta, koska ruoho on liukkaampaa ja pehmeämpää. Turnauksen edetessäruohosta tulee yleensä kovempaa ja sillä on helpompi liikkua.

– Tämä on tietysti kauheaa, että kyseessä olivat peräkkäiset ottelut ja se osui myös Serena Williamsille. En voi uskoa sitä, Federer harmitteli kanssapelaajiensa kohtaloita.

Lähde: BBC

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis