Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

UrheiluUutiset: Juha Rytkönen tekee paluun rallicrossin MM-sarjaan

rallicross
AOP

Rallicross-kuski Juha Rytkönen tekee paluun rallicrossin MM-sarjaan lähes vuoden tauon jälkeen. Rytkönen teki sopimuksen ainakin neljästä osakilpailusta Betomik Racing -tallin kanssa.

Betomik Racing -tiimin Ford Fiestalla MM-sarjan pääluokkaan osallistuva Juha Rytkönen nähdään varmuudella kauden kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa, Espanjassa, sekä Saksassa, ja muut kaksi osakilpailua ilmoitetaan myöhemmin.

– Meillä on neljä kisaa varmasti ohjelmassa. Yritämme kauden mittaan kerätä budjettia lisää, jotta voisimme ajaa vieläkin enemmän kisoja. Kauden kaksi ensimmäistä kilpailua ovat varmoja ja kaksi muuta päätetään myöhemmin. Iso kiitos jo tässä vaiheessa tiimille luottamuksesta ja kaikille mukana oleville yhteistyökumppaneille. Ilman heidän upeaa tukeaan tämä ei olisi mahdollista, Rytkönen riemuitsee.

Viime kaudella Rytkönen osallistui viime vuoden elokuussa Kouvolassa MM-sarjan kauden kolmanteen ja neljänteen osakilpailuun. Miehen oli tarkoitus osallistua vielä Espanjan, Belgian ja Saksan osakilpailuihin, mutta Espanjan kaksi osakilpailua jäivät väliin Jani Paasosen tiimin kalustomurheiden takia ja Belgia, sekä Saksa puolestaan peruuntuivat koronapandemian keskellä kokonaan.

Rytkönen on helpottunut tilanteesta.

– Onhan tämä iso helpotus, kun pääsee taas pitkästä aikaa ajamaan ja mukaan isojen poikien karkeloihin. Hieno juttu, että saimme asiat varmistumaan. Luvassa on tietysti uusia ratoja ja myös auto, sekä tiimi ovat uusia. Paljon varmasti opetellaan ja harjoitellaan, mutta joskus sekin on tehtävä.

Tavoitteet ovat myös selvinä mielessä.

– Tärkeintä olisi saada ehjät ajot ja mahdollisimman paljon kilometrejä ja dataa alle. Tietysti se on tärkeää, ettemme olisi ihan jaloissa, vaan voisimme pitää jonkinlaista vauhtia yllä. Se olisi ykköstavoite, ei niinkään sijoitus. Toki aina olisi kiva olla finaalissa, mutta en ota siitä paineita. Koitetaan enemmänkin saada kaikki pelaamaan ja osumaan kohdilleen. Kyllä se tulos tulee sieltä jos on tullakseen, Rytkönen toteaa.

Lähde: UrheiluUutiset

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli