Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tokio 2020

Pikajuoksija Lotta Kemppinen joutuu jäämään sivuun olympialaisista

Lotta Kemppinen pikajuoksu
AOP

Yleisurheilun sisäratojen EM-kisoissa Suomelle hopeaa 60 metrin juoksusta tuonut Lotta Kemppinen joutuu jättämään Tokion kesäolympialaiset väliin. Naisen jalkavamma ei ehdi kuntoutua ajoissa.

Lotta Kemppinen julkaisi tiedon tilanteestaan Instagramissaan. Kemppinen ei ehtinyt rikkoa olympialaisten karsintarajaa, mutta hän olisi ollut valintakelpoinen olympiaranking-sijoituksensa perusteella.

– Valintakelpoinen olympialaisiin! Ja silti sitä ei tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Niin lähellä mutta silti niin kaukana. Valitettavasti en paikkaa voi ottaa vastaan, vaikka valintakelpoisuus on saavutettu. Olympialaiset tulevat liian pian, eikä jalka ehdi siihen mennessä kuntoutua, Kemppinen suree päivityksessään.

Katse on kuitenkin suunnattu jo eteenpäin.

– Onkohan olemassa urheilijaa, jolle olympialaisiin osallistuminen ei kuulu pienenä kirjoitetulle toivelistalle? Minulta se sieltä ainakin löytyy. Joka tapauksessa tämä on hieno saavutus omalla urheilu-uralla ja kun omalle kohdalle ei tule nyt olympialaisia 2020, niin minut löytää olympialaisista 2024, Kemppinen tsemppaa.

– Nyt vaan jalka kuntoon, ja 2024 ei sitten tarvitse odotella paikkaa rankingin kautta, vaan toivottavasti silloin rikotaan ihan suora kisaraja, nainen päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Lotta Kemppinen (@lottakemppinen) jakama julkaisu

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020