Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tokio 2020

Pikajuoksun olympiavoittaja Caster Semenya ei pääse olympialaisiin – Vannoo vielä taistelevansa oikeuksiensa puolesta

Caster Semenya pikajuoksu
AOP

Eteläafrikkalainen kaksinkertainen 800 metrin olympiavoittaja Caster Semenya on hävinnyt jälleen yhden taistelun osallistumisoikeuksiensa puolesta. Nainen yritti saavuttaa olympiarajan lempimatkansa 800 metrin sijaan 200 metrin ja 5000 metrin juoksuissa karsimista, mutta ei kyennyt alittamaan olympialaisten tulosrajaa.

30-vuotias Caster Semenya ei kyennyt 5000 metrin matkalla viimeisten kolmen kuukauden ponnisteluista huolimatta pääsemään karsintarajan 15.10.00 sisälle ja jäi ulos Tokion kesäolympialaisista. Hänen viimeisimmät ponnistelunsa keskiviikkona Belgian Liegessä eivät olisi joka tapauksessa riittäneet, koska olympialaisten ilmoittautumisaika oli päättynyt.

Eteläafrikkalainen on kaksinkertainen puolustava olympiavoittaja 800 metrillä, mutta hänen on kielletty kilpailemasta millä tahansa 400 metrin ja mailin välisellä matkalla sen jälkeen, kun Maailman yleisurheiluliitto WA päätti vuonna 2018, että oikeudenmukaisen kilpailun varmistamiseksi naisten, joilla on korkea luonnollinen testosteronitaso, täytyy ottaa lääkkeitä vähentääkseen sitä kilpaillakseen keskimatkojen kilpailuissa.

Semenya kieltäytyy ottamasta lääkkeitä testosteronipitoisuuksiensa muuttamiseksi ja jatkaa taisteluaan päätöstä vastaan ​​huolimatta siitä, että hän on hävinnyt useita vetoomuksia kahden viime vuoden aikana.

– Kiellossa ei ole mitään järkeä. Mutta hei, se ei ole minun asiani. Jätän tilanteen oikeiden ihmisten hoidettavaksi, jatkan taisteluita oikeuksistani, Semenya kommentoi Liegen kisojen yhteydessä.

Lähde: Reuters

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020