Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Suomen Tokion olympiajoukkue täydentyi seitsemällä urheilijalla

Lizzie Armanto rullalautailu
AOP

Aiemmin uutisoitujen olympiaranking-pohjaisten kisavalintojen lisäksi Olympiakomitea julkaisi tänään seitsemän lisävalintaa Tokion kesäolympialaisiin.

Suomen Olympiakomitean hallitus kokoontui 30.6. ja vahvisti Huippu-urheiluyksikön tekemät tuoreimmat olympiavalinnat. Uusina niminä olympiajoukkueeseen liittyvät golfpelaajat Kalle Samooja, Sami Välimäki, Matilda Castrén ja Sanna Nuutinen sekä jousiampuja Antti Vikström, nyrkkeilijä Mira Potkonen ja rullalautailija Lizzie Armanto.

Tuoreimpien valintojen myötä Suomen joukkueeseen on nimettynä tässä vaiheessa 34 urheilijaa 12 lajista. Muutamassa lajissa odotellaan vielä lopullisia tietoja rankingpaikoista.

– Joukkue kasvaa vielä varmuudella ainakin lukuisilla yleisurheilijoilla. Aikaikkuna tulosten tekemiseen sulkeutui vasta eilen, ja hetken aikaa menee ennen kuin lopulliset rankinglistat ovat valmiit.

– Muutama yleisurheilija olisi ollut valittavissa jo tässä vaiheessa, mutta päätimme yhdessä Suomen Urheiluliiton kanssa keskittää kaikki loput yleisurheiluvalinnat viimeiselle valintapäivälle, joka on 5. heinäkuuta, Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki kertoi.

Nyrkkeilijä Potkonen oli innoissaan olympiapaikastaan.

– Olympialaisiin pääsyn merkitys on minulle suuri. Suurin tavoite on käsillä, ja nyt on aika ulosmitata vuosien työ. Muistot Riosta ovat hyvät. Suuressa paikassa sain hyvät onnistumiset ja hienot matsit. Mutta edelleen jäi kova nälkä, nainen toteaa.

Suomen edustusoikeuden vuonna 2019 saanut USA:ssa asuva rullalautailija Armanto on myös innoissaan.

– Tämä on ollut hullu vuosi, ja on vaadittu paljon, että olemme tässä pisteessä. Olen odottanut näitä kisoja jo pitkän aikaa.

– On vaikea kuvitella, miltä tuntuu esiintyä olympianäyttämöllä. Minulla on kokemusta monenlaisista kilpailuista, mutta ei tällaisessa kontekstissa. Tuntuu mahtavalta edustaa kokonaista maata koko maailman katsoessa. Tuntuu, että tästä tulee sellainen kokemus, jota en olisi koskaan osannut edes kuvitella, Armanto hehkutti.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit