Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Taiwanin judopiireissä kuohuu – 7-vuotias pikkupoika kuoli harjoituksissa

judo
AOP

7-vuotias taiwanilainen pikkupoika sai 21.4. vakavia vammoja judo-harjoituksissa, kun pojan valmentaja heitätti poikaa olkapääheitoilla useita kertoja sekä judokatoverin että valmentajan itsensä tekemänä. Poika menetti tajuntansa ja vaipui koomaan ja kuoli 29.6.

67-vuotias Ho-niminen valmentaja oli harjoituksissa määrännyt kuolleen pojan 10-vuotiaan harjoitusparin heittämään 7-vuotiasta Huang-nimistä poikaa 20 kertaa olkapääheitolla. Tämän jälkeen valmentaja oli itse heittänyt Huangia vielä seitsemän kertaa. Tapaus sattui Taiwanin Taichungin kaupungin Fengyuanin piirissä.

Noin kello 21.00 Huang pyörtyi, muuttui vaaleaksi ja ei reagoinut, mikä sai Hon kutsumaan ambulanssin, joka vei Huangin Feng Yuanin sairaalaan kiireelliseen hoitoon. Lääkärit sanoivat, että Huangin vammat muistuttivat auto-onnettomuudessa tapahtuvia vammoja ja sisälsivät vakavan kallonsisäisen verenvuodon, joka sai heidät tekemään hätäkraniotomian.

Leikkauksen jälkeen lääkärit julistivat Huangin olevan aivokuollut ja että jos hän selviää, hän todennäköisesti pysyy vegetatiivisessa tilassa. He arvioivat hänet tasolle kolme Glasgow Coma Scale (GCS) -testillä, mikä on matalin mahdollinen luokitus.

Huangin verenpaine ja syke laskivat edelleen viime päivinä, ja hänen vanhempansa suostuivat ottamaan hänet pois elintoimintoja tukevista laitteista. Hänet julistettiin kuolleeksi Fengyhuanin sairaalassa viime tiistaina klo 21.00 69 päivää koomaan joutumisen jälkeen.

Taichungin alueellinen syyttäjäviranomainen syytti 4. kesäkuuta Hoia ruumiinvamman aiheuttamisesta, josta rangaistaan ​​3–10 vuoden vankeudella. Kuitenkin nyt, kun poika on kuollut, syyttäjät muuttavat syytteen kuoleman aiheuttavaksi loukkaantumiseksi, josta rangaistaan ​​seitsemän vuoden vankeusrangaistuksella.

Koska rikos koski alaikäistä, syyttäjät ovat myös syyttäneet Hota lasten ja nuorten suojelua ja hyvinvointia koskevan lain rikkomisesta, mikä todennäköisesti johtaa ylimääräisiin rangaistuksiin. Taichungin käräjäoikeus määräsi Hon maksamaan 100 000 uuden Taiwanin dollarin takuun vapauttamistaan ​​varten.

Lähde: Taiwan News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit