Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Yleisurheilun olympiaranking valmistui – olympiapaikka varmistui usealle suomalaiselle

Elmo Lakka juoksi 110 metrin aitojen uuden Suomen ennätyksen
AOP

Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n olympiaranking päivittyi keskiviikkona 30.6.2021. Rankingin perusteella valitaan iso osa urheilijoista ja sen kautta kisoihin pääsy avautuu myös heille, jotka eivät ole rikkoneet olympiarajoja ja ovat tarpeeksi korkealla rankingissa.

Keskiviikon päivityksen jälkeen rankingin perusteella valintakelpoisia ovat juoksulajeissa pikajuoksija Lotta Kemppinen (rankingin 43:s/lajiin kutsutaan 56 urheilijaa), Sara Kuivisto 800 ja 1500 metrillä (40./48) ja (40./45), Nooralotta Neziri 100 m aitajuoksussa (27:s/40), Viivi Lehikoinen 400 m aitajuoksussa (36:s/40) sekä estejuoksija Camilla Richardsson (41./45).

Kenttälajeissa valintakelpoisia ovat seiväshyppääjät Wilma Murto (24:s/32) ja Elina Lampela (29:s/32), moukarinheittäjä Krista Tervo (29:s/32), seitsenottelija Maria Huntington (19:s/24) ja keihäänheittäjä Lassi Etelätalo (22./32).

Valintakelpoisia ovat myös lajinsa olympiakisojen tulosrajan rikkoneet kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä, moukarinheittäjä Silja Kosonen sekä keihäänheittäjät Antti Ruuskanen, Oliver Helander ja Toni Kuusela. Miesten keihäänheitossa valintakelpoisia on kaikkiaan neljä, kun kisoissa voi kilpailla kolme urheilijaa per laji.

Olympiajoukkueeseen jo valittu seuraavat yleisurheilijat: Elmo Lakka 110 m aitajuoksu, Topi Raitanen 3000 m estejuoksu, Kristian Pulli pituushyppy, Jarkko Kinnunen 50 km kävely, Aleksi Ojala 50 km kävely, Aku Partanen 50 km kävely, Reetta Hurske 100 m aitajuoksu, Annimari Korte 100 m aitajuoksu, Ella Junnila korkeushyppy ja Senni Salminen kolmiloikka.

Suomen Olympiakomitea julkistaa viimeiset yleisurheiluvalinnat maanantaina 5. heinäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020