Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Karsten Warholm 400m aitojen maailmanennätykseen kotiyleisön edessä

Warholm juoksi maailmanennätysajan 46,70.
AOP

Norjalainen pikajuoksutähti Karsten Warholm rikkoi 29 vuotta vanhan maailmanennätyksen 400m aitajuoksussa. Uusi maailmanennätys kirjataan aikaan 46,70. Warholm paransi aiempaa ennätystään 0,17 sekuntia.

Warholm paransi Kevin Youngin nimissä ollutta maailmanennätystä 0,08 sekunnilla. 25-vuotias Warholm teki ennätyksensä Oslon Timanttiliigan osakilpailussa kotiyleisön silmien edessä. Warholm on pitkien aitojen hallitseva euroopan- ja maailmanmestari.

Warholmin hyvästä kunnosta ennen juoksua kertoo se, että hän pinkoi aiemmin tällä kaudella harvemmin juostun 300 metrin maailmanennätyksen aikaan 33,26.

– Tämä on niin sairasta. Olin niin väsynyt kuulemaan tuosta maailmanennätyksestä, että päätin yrittää sitä tänään. On mahtava tunne, kun pystyin siihen ja vielä kotiyleisön edessä, Warholm kertasi suoritustaan NRK:lle.

Timanttiliigan voitosta ja ME-ajasta Warholm kuittaa itselleen sievoisen summan palkintorahoina ja sponsorisopimusten bonuksina.

Tokion olympialaisissa tullaan näkemään äärimmäisen kovatasoinen 400m aitojen kilpailu, sillä Warholmin ME-ajan lisäksi myös yhdysvaltalainen Ray Benjamin on juossut tällä kaudella alle maagisena pidetyn 47 sekunnin rajan. Benjamin kellotti Yhdysvaltojen olympiakarsinnoissa ajan 46,83. Asetelmia kohti olympialaisia päästään hakemaan jo tulevalla viikolla, kun seuraava kohtaaminen heidän välillään nähdään Monacon Timanttiliigan osakilpailussa heinäkuun yhdeksäntenä päivänä.

Lähde: NRK

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020