Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Nelinpelispesialistit huippuvireessä Wimbledonissa – Heliövaaralta erinomainen debyytti

Harri Heliövaara eteni toiselle kierrokselle Wimbledonin nelinpelissä
AOP

Suomen nelinpelin erikoismiehet aloittivat torstaina urakkansa Wimbledonin tennisturnauksessa. Alku oli erinomainen – sekä Henri Kontinen että Harri Heliövaara voittivat ottelunsa ja etenivät toiselle kierrokselle.

Kontinen ja hänen parinsa Edouard Roger-Vasselin kohtasivat intialaisparin Rohan Bopanna/Divij Sharan. 11. sijoitettu suomalais-ranskalaisduo vei voiton suoraan kahdessa erässä 7-6(6), 6-4.

Päivän suuresta yllätyksestä vastasi kuitenkin Grand Slam -debytantti, 32-vuotias Harri Heliövaara. Suomalainen pääsi brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa villillä kortilla turnauksen pääsarjaan. Ensimmäisellä kierroksella pari sai vastaansa 10. sijoitetun parin, Alankomaiden duon Wesley Koolhof/Jean-Julien Rojerin.

Heliövaara ja Glasspool veivät voiton tiukassa kolmieräisessä taistelussa 5-7, 6-3, 6-4. Kolmas erä eteni tiukasti aina 4-4-tilanteeseen asti, jolloin Heliövaara/Glasspool sai elintärkeän syötönmurron, jonka turvin pari vei koko ottelun kotiinsa.

– Ihan mahtava fiilis! Ensimmäinen kerta Grand Slamin pääsarjassa ja aloittaa vielä tällaisella ottelulla ja voitolla – ei tässä ole valitettavaa. Alku ei ollut ihan paras meiltä, pystyimme nostamaan tasoamme loppua kohden, Heliövaara kommentoi Tennisliiton tiedotteessa.

Suomalainen on maailmanrankingissa sijalla 83, kun brittipari puolestaan on sijalla 99. Toisella kierroksella vastus ei ainakaan paperilla ole ensimmäistä kierrosta vaikeampi, kun pari saa vastaansa voittajan ottelusta Roman Jebavy/Jiri VeselyAlastair Gray/Aidan McHugh. Gray ja McHugh ovat niin ikään villillä kortilla mukana turnauksessa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harri Heliövaara (@harriheliovaara)

Lähde: Suomen tennisliitto

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis