Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovic jatkaa vakuuttavaa marssiaan Wimbledonissa

Novak Djokovic
AOP

Tennismaailman ykkösnimeksi rankattu Novak Djokovic eteni Wimbledonin tennisturnauksessa neljännelle kierrokselle. Serbialainen voitti turnauksen kolmannen kierroksen ottelun lopulta lukemin 3-0 (6-4, 6-3, 7-6 (7)) ja otti samalla 17. peräkkäisen Grand Slam-turnausvoittonsa jatkaen näin marssiaan kohti kuudetta Wimbledon mestaruutta.

Kolmannella kierroksella Djokovicia haastamaan asettui amerikkalainen Denis Kudla. Amerikkalainen tiesi, että häneltä vaaditaan lähes täydellistä ottelua, mikäli mies mielii maailman kärkinimeä Djokovicia tosissaan haastaa.

Kudla lähtikin ennakkoluulottomasti ja itsevarmasti haastamaan serbialaista ja pelasi ehdottomasti hienon pelin. Serbialainen ei ihan parhaassa terässä illan ottelussa ollut, vaan pientä haparointiakin oli nähtävissä.

Jopa maailman ykkösnimi osoitti olevansa ”vain” mies ja teki hetkittäin virheitäkin. Muutamia syöttövirheitä ja pitkiä lyöntejä iskenyt serbialainen osoitti jopa hieman turhautumista ottelussa, mutta hoiti homman lopulta varmuudella ja kokemuksella kotiin.

Kudla onnistui haastamaan Djokovicia ja laittoi serbialaisen hetkittäin tiukalle – ottelun kolmannessa ja viimeisessä erässä Kudla oli viedä eräpisteenkin. Djokovicin puolustuspeli toimi kuitenkin ja serbialainen vei lopulta varmasti myös kolmannen erän nimiinsä.

Tennis365 sivusto julkaisi Djokovicin kommentit pelistä: ”Minun täytyy antaa kunnia hienon pelin pelanneelle Denikselle. Ottelun kolmas erä oli todella tiukka. Hän on hieno mies ja toivon hänelle kaikkea hyvää.”

”Hän oli hieman epäonnekas tie-breakissa ja jotenkin onnistuin löytämään keinot voittoon. Tämä on mielestäni suurin turnaus tenniksessä ja täällä täytyy antaa aina kaikkensa.”

Voitolla Djokovic etenee jo 13. kerran Wimbledonissa turnauksen neljännelle kierrokselle. Voiton myötä serbialaisesta tuli myös ensimmäinen mies, joka on voittanut 75 ottelua kaikissa neljässä Grand Slam-turnauksessa.

Viisinkertainen Wimbledon mestari kohtaa seuraavaksi neljännellä kierroksella turnauksessa 17. sijoitetun Cristian Garinin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis