Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Reuters: ykkössprintteri kärysi kannabiksesta – jäämässä ulos Tokiosta

Sha'Carri Richardson kärysi kannabiksesta
AOP

Reutersin mukaan yhdysvaltalainen pikajuoksija Sha’Carri Richardson on olympialaisten alla kärynnyt kannabiksen käytöstä. Richardson sijoittui 100 metrillä ensimmäiseksi Yhdysvaltain olympiakarsinnoissa ja oli yksi Tokion suurista mitalisuosikeista. Richardson laskettiin kisan suurimmaksi kultamitalisuosikiksi.

Reutersin lähteiden mukaan positiivisen näytteen kerrotaan tulleen Yhdysvaltain olympiakarsintaturnauksessa, joka järjestettiin kesäkuussa. Oregonin osavaltion Eugenessa järjestetyssä kisassa Richardson juoksi 100 metriä huippuaikaan 10.86.

Jos positiivinen testi todella otettiin juuri karsintojen aikaan, tarkoittaa se Richardsonin ajan mitätöimistä. Se taas tarkoittaisi, että 21-vuotias amerikkalainen ei voisi osallistua Tokion olympialaisiin.

Richardson tai hänen taustajoukkonsa eivät ole vielä kommentoineet tapahtunutta. Amerikkalaistähti kuitenkin julkaisi omalla profiilillaan paljonuhuvan tviitin, jossa hän ilmoitti “olevansa ihminen”.

Richardsonin oli myös tarkoitus osallistua sunnuntain Tukholman Timanttiliigassa 200 metrin kisaan. Tähti kuitenkin vetäytyi kisasta, mikä saattaa kieliä kärystä.

Kannabis on Maailman antidopingtoimisto Wadan kiellettyjen aineiden listalla ja siitä voi saada jopa neljän vuoden kilpailukiellon. Jos pystyy kuitenkin todistamaan, ettei ainetta ole käytetty edistämään urheilusuoritusta, voi kielto lyhentyä kolmeen kuukauteen. Jos taas on valmis katkaisuhoitoon, voi tiedossa olla vain kuukauden kilpailukielto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020