Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Vitossijoitettu venäläinen jatkoon Wimbledonissa

Andrey Rublev pelaa hyvää Wimbledonia.
AOP

Venäjän tennistähti Andrey Rublev eteni Wimbledonin tennisturnauksessa neljännelle kierroksella. Rublev kaatoi kolmannen kierroksen ottelussa Italian Fabio Fogninin vajaat kolme tuntia kestäneessä ottelussa lukemin 3-1 (6-3, 5-7, 6-4, 6-2).

Ottelussa Rublevilla ei ollut paras päivänsä syöttöruudussa, sillä ykkössyöttö osui ruutuun ainoastaan 55 prosentin varmuudella ja venäläinen tarjosi Fogninille ottelussa yhdeksän murtopalloa joista italialainen onnistui kaksi käyttämään hyödykseen. Rublev syötti ottelussa 13 ässää ja teki viisi kaksoisvirhettä, kun Fogninin vastaavat lukemat olivat 8-6.

Neljännellä kierroksella Rublev kohtaa voittajan argentiinalaisen Diego Schwartzmanin ja unkarilaisen Marton Fucsovicsin välisestä ottelusta. Schwartzman on sijoitettu turnauksessa yhdeksänneksi.

Perjantai-iltapäivän muissa miesten kaavion otteluissa Chilen Cristian Garin kaatoi Espanjan Pedro Martinezin 3-1 -lukemin ja Venäjän Karen Khachanov kukisti yhdysvaltalaisen Frances Tiafoen suoraan 3-0 erin. Tiafoe tiputti turnauksessa ensimmäisellä kierroksella Ranskan avoimissa pelanneen Stefanos Tsitsipasin.

Perjantai tarjoaa vielä loistavia kamppailuja, kun maailman ykköspelaaja Novak Djokovic kohtaa yhdysvaltain Denis Kudlan ja illan päättää Wimbledonin pääkentällä pelattava Skotlannin Andy Murrayn ja Kanadan Denis Shapovalovin välinen ottelu. Murray tekee kovaa vauhtia paluuta maailman kärkeen lonkkaleikkauksien jälkeen ja tunnelma Murrayn edellisissä otteluissa on ollut huikea.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis